Haberler

Sivas: Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Girişimciler İçin Sigorta Pazarlamacılığı Kursu

- Dünya Bankası Destekli Olarak Özelleştirme Sosyal Destek Projesi -2 Kapsamında Sivas'ta, Ticaret ve Sanayi Odası (Stso) ile İş Kurumu Tarafından Ortaklaşa Yürütülen Sigorta Pazarlamacılığı Projesine Başlanıldı.

- Dünya Bankası destekli olarak Özelleştirme Sosyal Destek Projesi -2 kapsamında Sivas'ta, Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) ile İş Kurumu tarafından ortaklaşa yürütülen Sigorta Pazarlamacılığı projesine başlanıldı.

Konuyla ilgili olarak STSO'dan yapılan açıklamada, son yılların gözde sektörü sigortacılık alanında yaşanan kalifiye eleman ihtiyacının karşılanması ve işsiz gençlere meslek kazandırılması amacıyla sigorta pazarlamacılığı kursu açıldığı kaydedildi.

Açıklamada, STSO'da gerçekleştirilen kursta uzman sigortacılar tarafından 20 katılımcıya 3 ay boyunca eğitim verileceği, bu eğitimleri başarıyla tamamlayan kursiyerlere de sektördeki üye işyerlerinde istihdam sağlanacağı belirtildi.

Açıklamada, daha önce de yine Dünya Bankası destekli olarak Özelleştirme Sosyal Destek Projesi kapsamında Ticaret ve Sanayi Odası, Dış Ticaret, Pazarlama ve Satış Elemanı, Yönetici Sekreterliği, Sekreterlik, Bilgisayarlı Ön Muhasebe ile AB destekli Kadın ve Genç Girişimcilerin Desteklenmesi ve Sosyal Riski Azaltma Projesi (SRAP) kapsamında doğalgaz tesisatçılık ve kaynakçılık kursu düzenlendiği hatırlatıldı.

(İG-ŞA-ŞA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title