Haberler

Sivas Sedat Peker Sivas'ta Festivale Katıldı

Sedat Peker Sivas'ta festivale katıldıSİVAS'ın Doğanşar İlçesi'nde, bu yıl 52'ncisi düzenlenen 'Ahmet Ayık Karakucak Güreşleri ve Bal Festivali ikinci gününde düzenlenen çeşitli etkinliklerle sona erdi.

Sedat Peker Sivas'ta festivale katıldı

SİVAS'ın Doğanşar İlçesi'nde, bu yıl 52'ncisi düzenlenen 'Ahmet Ayık Karakucak Güreşleri ve Bal Festivali ikinci gününde düzenlenen çeşitli etkinliklerle sona erdi. Festivale katılmak üzere Sivas'a gelen Sedat Peker yoğun ilgi gördü.

Sivas'ın Doğanşar İlçesi'nde, bu yıl 52'ncisi gerçekleştirilen 'Ahmet Ayık Karakucak Güreşleri ve Bal Festivali düzenlenen çeşitli etkinliklerle sona erdi. Bugünkü programda yöresel sanatçılar sahne aldı. Vatandaşlar halaylar çekerek gönüllerince eğlendi. Festivale Doğanşar Kaymakamı Mustafa Serin, Sivasspor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda festival ağası Mecnun Otyakmaz, Sedat Peker, Eski Milli Güreşçi, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Ahmet Ayık ve çok sayıda Doğanşar halkı katıldı. Mecnun Otyakmaz'ın daveti üzerine Sivas'a gelen Sedat Peker yoğun ilgi gördü.

DEVLET DÜŞMANLARINA KARŞI KİNİMİZİ DİRİ TUTALIM

Etkinlikte basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Peker, 15 Temmuz darbe girişimine değinerek, Bu konuyla ilgili söylenebilecek her şeyi bizim vatanımızın aziz evlatları o gün söylediler. Daha önce yaptığım mitinglerde söylemiştim, onlar bu milleti tanımıyorlar. Yurt dışında aynı şeyler tekrar yapılıyor. Devlet büyüklerimizin konuşma yapacağı alanda engel çıkarıyorlar. Sayın Cumhurbaşkanımızın öldürülmesi karşılığında 'araba' verilecek diye Alman hükümeti önünde pankart açılıyor. Bu yüzden kinimizi, din ve devlet düşmanlarına karşı olan kinimizi diri tutmamız gerektiğine inanıyorum. Bu kini içimizde diri tutarken yüce Allah'a devamlı yalvarmamız gerektiğini düşünüyorum. Daha sonra ise görevimiz tamamlandıktan sonra küllerimizden yeniden doğacağımızı biliyorum. Bizim milletimizin rehberliğinde tüm cihan-ı aleme yüce Allah'ın adının ve adaletinin hakim kılınacağına inanıyorum. Bu şekilde inandığını bildiğim ülkede on milyonlarca vatan evladı var. İnşallah bu sayı ileride daha da fazlalaşacak. Tüm dünyadaki Müslüman Türklerle beraber bu kutsal davanın menzile ulaşması için mücadele edeceğiz dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mecnun Otyakmaz Sedat Peker Doğanşar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title