Haberler

Sivas Özgür-Der´Den İsrail´E Tepki

Sivas'ta Özgür Düşünce ve Eğitim Hakları Derneği (özgür-der) Üyesi Bir Grup İsrail'in Gazze'ye Yardım Götüren Yardım Gemisine Yaptığı Saldırıyı Cumhuriyet Meydanın da Toplanarak Protesto Etti.

Sivas'ta Özgür Düşünce ve Eğitim Hakları Derneği (Özgür-Der) üyesi bir grup İsrail'in Gazze'ye yardım götüren yardım gemisine yaptığı saldırıyı Cumhuriyet Meydanın da toplanarak protesto etti.

İsrail'in Gazze'ye yardım götürülen Mavi Marmara yardım gemisine yaptığı saldırı tüm yurtta olduğu gibi Sivas'ta da çeşitli sivil toplum örgütleri tarafından protesto ediliyor. Özgür Düşünce ve Eğitim Hakları Derneği üyesi yaklaşık 100 kişilik bir gurup Cumhuriyet Meydanı'nda yaptıkları basın açıklaması ile saldırıyı ve İsrail'i protesto etti.

Protestoda gurup sık sık İsrail aleyhinde sloganlar attı. Özgür-Der adına bir açıklama yapan Süleyman Ceran, "1948 yılından bu yana terörüst devlet İsrail'in işgali altında yaşayan Filistinli kardeşlerimize insanı yardım götüren uluslar arası deniz filosunu siyonist İsrail güçleri engellemeye çalışıyor. İnsanlığın vicdanını temsilen Gazze'ye yardım götüren İHH öncülüğündeki yardım filosuna katil İsrail saldırdı ve çok sayıda kardeşimizi şehit etti. Mavi Marmara yolcuları hangi halk yada dinden olursa olsun özgürlük savaşının öncü isimleri olarak her zaman şerefle anılacaktır."dedi. açıklamanın ardından gurup olaysız bir şekilde dağıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
title