Haberler

Sivas - Milletvekillleri De Halaya Katıldı

AK Parti Sivas İl Başkanlığı Önünde Başlayan Davul Zurnalı Eğlenceye Seçim İçin Kentte Bulunan Milletvekilleri Selami Uzun ve Osman Kılıç da Katıldı. Milletvekilleri, İl Başkanı Burhanettin Kuru ve Merkez İlçe Başkanı Turan Topgül ile Birlikte Teşkilat Binası Önünde Halay Çekti. İl Binasında Değerlendirmede Bulunan Sivas Milletvekili Selami Uzun, İl Merkezi ve İlçelerde Görev Yapan Binlerce Ak Partiliye Teşekkür Ettiğini Belirterek Şunları Söyledi:

AK Parti Sivas İl Başkanlığı önünde başlayan davul zurnalı eğlenceye seçim için kentte bulunan Milletvekilleri Selami Uzun ve Osman Kılıç da katıldı. Milletvekilleri, İl Başkanı Burhanettin Kuru ve Merkez İlçe Başkanı Turan Topgül ile birlikte teşkilat binası önünde halay çekti. İl binasında değerlendirmede bulunan Sivas Milletvekili Selami Uzun, il merkezi ve ilçelerde görev yapan binlerce AK partiliye teşekkür ettiğini belirterek şunları söyledi:

"Onlar sandığa atılan 'evet' oylarını sağlam olarak çıkarıp gönderdiler. Acaba derdimizi vatandaşa anlatabildik mi diye endişem vardı. Vatandaşımız bizi anladı. Bunu gördük. Sivas yüzde 80 dolayında evetle karşıladı bizi. Evet vermeyenlerin de bizi anladığını zannediyorum. Onlar da belki parti nedeniyle 'hayır' verdiler ama bizi anlayanlara teşekkür ediyorum, bizimle birlikte 'evet' kullanan diğer partili arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz. Onların da bu çorbada tuzları vardır. Türkiye için daha iyi şeyler olacağına inandığımız için bunu savunduk. Daha iyi şeyler için bir başlangıç olacaktır. Bu Türkiye'yi daha iyi noktalara taşıyacaktır."

AK Parti Sivas Milletvekili Osman Kılıç da seçmenlere teşekkür ederek şöyle dedi:

"Demokrasinin olgunlaşması için gerekeni yaptılar. Tam demokrasinin gerçekleşmesi için AK Parti'ye, BBP'ye, SP'ye TP'ye teşekkür ediyorum. Hayır diyenlere de teşekkür ediyoruz. Demokrasinin gereği budur. İnşallah destekleyen ve karşısında olanlarla, her karış toprağında binlerce şehit yatan bu ülkede ırk, mezhep, din ayrımı yapmadan inşallah birlik ve beraberlik içerisinde yaşayacağız. Emeği geçen herkese, özgürce oyunu kullanan herkese teşekkür ediyorum."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
title