Haberler

Sivas Liseden Para ve Güvenlik Kamerası Kayıt Cihazı Çalan Şüpheli Yakalandı

Liseden para ve güvenlik kamerası kayıt cihazı çalan şüpheli yakalandıSivas'ta bir liseye girerek, kantin kasasındaki bin 500 lira para ile güvenlik kamerası kayıt cihazını çalan şüpheli A.T. yakalandı.

Liseden para ve güvenlik kamerası kayıt cihazı çalan şüpheli yakalandı

Sivas'ta bir liseye girerek, kantin kasasındaki bin 500 lira para ile güvenlik kamerası kayıt cihazını çalan şüpheli A.T. yakalandı.

Olay, 1 Ekim günü Gültepe Mahallesi'nde bulunan Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde meydana geldi. Okulun demir korkuluklarını kırarak içeriye giren şüpheli, bin 500 lira olan kantin kasası ve fotokopi paraları ile güvenlik kamera kayıt cihazını çalarak kaçtı. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerini civarda bulunan 27 adet güvenlik kameralarını izleyerek 5 günlük çalışmanın ardından şüpheli A.T.'yi (46) tespit etti. Çok sayıda kaydı bulunan ve Kayseri'de olduğu tespit edilen A.T. yakalanarak Sivas'a getirildi. A.T. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title