Haberler

Sivas'ın İlk Özel Hastanesinden Vali Dalmaz'a Teşekkür Plaketi

Sivas'ın ilk özel hastanesi olan Anadolu Hastanesi'nin yönetim kurulu üyeleri, hastanenin açılışında kendilerine destek veren Vali Veysel Dalmaz'a teşekkür plaketi verdi.

Vali Dalmaz'ı makamında ziyaret eden Başhekim Dr. Alparslan Bayyozgat, hastane hakkında da bilgi verdi. Vali Dalmaz ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sivas'taki ilk özel hastane kendi rüştünü ispat etmiş, başarıya doğru gidiyor" dedi.

Sivas'ta özel hastane anlamında açık bulunduğunu ve Anadolu Hastanesi'nin bu açığı kapatmaya çalıştığını belirten Vali Dalmaz, ancak şehrin bir iki özel hastaneyi daha kaldıracak kapasitesi olduğunu ifade etti. Özel hastanelerin olmasının kamuda da rekabeti arttırdığına dikkati çeken Vali Dalmaz, devlet hastanesinin de daha iyi hizmet vermek amacıyla branşlaşma yoluna gittiğini, ağız ve diş sağlığı hastanesi konusunda da çalışma yapacaklarını kaydetti. Özel ve kamu birlikteliğinin koordinesinin

sağlanmasının önemli olduğunu dile getiren Dalmaz, "Amacımız Sivas'ta daha kaliteli sağlık hizmeti sunmaktır" diye konuştu.

(İG-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title