Haberler

Sivas İl Özel İdaresi Taşınmaz Satacak

Sivas İl Özel İdaresinin bazı taşınmazlarını ihaleyle satışa sunacağı bildirildi.

Sivas İl Özel İdaresinin bazı taşınmazlarını ihaleyle satışa sunacağı bildirildi.

Sivas İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, mülkiyeti idareye ait olan merkez Kadıburhanettin Mahallesi'ndeki arsa ile Örtülüpınar Mahallesi'nde bulunan daireler satışa çıkarıldı.

Örtülüpınar Mahallesi Tekel Sokak kale koridorunda bulunan Başara Apartmanı A Blok'taki 10 adet daire toplu olarak 2 milyon muhammen bedelle ve Kadıburhanettin Mahallesi'nde 13 bin metrekare yüzölçümlü arsa vasıflı taşınmaz ise 13 milyon 930 bin lira muhammen bedelle, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35. maddesi uyarınca kapalı teklif suretiyle satışa sunulacak.

İl Özel İdaresi İl Encümen Salonu'ndaki ihaleler, 14 Kasım 2017 tarihinde saat 10.00'da başlayacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, dairelerin satışı için gerekli olan ihale şartnamesinin hazırlandığını belirtti.

İhalelere yoğun bir katılımın sağlanmasını beklediklerini aktaran Kaya, "Elde ettiğimiz gelirleri kırsal alt yapı başta olmak üzere diğer hizmetlerin yerine getirilmesinde kullanacağız. Taşınmazları satın alanlara şimdiden hayırlı olması temennisinde bulunuyorum." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Nebi Kaya Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title