Haberler

Sivas - Hastanede Boğazına Bıçak Dayadı

Sivas'ta, Alkol Aldıktan Sonra Sokakta Bıçakla Kollarını Kesen 33 Yaşındaki Gazi Utuş Tedavi İçin Götürüldüğü Hastanede de Boğazına Bıçak Dayadı.

SİVAS'ta, alkol aldıktan sonra sokakta bıçakla kollarını kesen 33 yaşındaki Gazi Utuş tedavi için götürüldüğü hastanede de boğazına bıçak dayadı. Hastaneye gelen polis ekipleri tarafından güçlükle ikna edilerek elindeki bıçak alınan Utuş, hemen tedavi altına alındı.

Kent merkezindeki Afyon Sokak'ta akşam saatlerinde alkol aldıktan sonra ekmek bıçağı ile kollarını keserek kendisine zarar veren 33 yaşındaki Gazi Utuş'u görenler, polise haber verdi. Olay yerine çağırılan ambulans ile Sivas Numune Hastanesi'ne götürülen Utuş, kollarını kestiği bıçağı da kimseye farkettirmeden üzerinde götürdü. Kanlar içerisinde kalan Utuş, kollarındaki kesiklerin dikilmesi için pansuman odasına götürüldüğü sırada tuvalete gitmesi gerektiğini söyledi. Tuvalete giren Utuş belindeki ekmek bıçağını çıkartarak hastanenin koridorunda önce boğazına daha sonra da karnına dayadı.

Hastaneye gelen polis ekipleri, Gazi Utuş'u güçlükle ikna ederek elindeki bıçağı aldı. Olayın ardından tedavi altına alınan Utuş'un kolundaki kesikler dikildi.

Alkollü olduğu belirlenen Utuş'un psikolojik sorunlarının bulunduğu bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title