Haberler

Sivas-erzincan Tabipler Odası Seçimlerine Doğru

Sivas-erzincan Tabipler Odası'nın 4 Mayıs'ta Yapacağı Kongrede 'Meslekte Birlik Grubu' Adı Altında Oluşturulan Doktorlar Adına Konuşan Zara Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Yılmaz, Kongrede Yönetim İçin Aday Olduğunu Açıkladı.

Sivas-Erzincan Tabipler Odası'nın 4 Mayıs'ta yapacağı kongrede 'Meslekte Birlik Grubu' adı altında oluşturulan doktorlar adına konuşan Zara Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Yılmaz, kongrede yönetim için aday olduğunu açıkladı.

Özel bir diş polikliniğinde düzenlediği basın toplantısı ile aday olduklarını ve yönetim kurulunu oluşturduklarını kaydeden Yılmaz, Bizler Meslekte Birlik Grubu olarak düşüncesi, yapısı ve hayat görüşü ne olursa olsun tüm hekimlerin bir araya gelmelerini ve birlikte hareket etmelerini sağlamak istiyoruz. Yapımızda az laf, çok iş ve rol değil, samimiyet en önemli bileşenlerdir" dedi.

Yönetime gelmeleri durumunda yapacakları çalışmalar ve hedeflerini de açıklayan Yılmaz, "Bizlere oy verecek veya vermeyecek tüm meslektaşlarımızla her zaman birlikteyiz. Birlikteysek varız ve güçlüyüz. Sizler bizim için çok değerlisiniz. Görev yapacağımız süre içerisinde bu değerlerin sorumluluğu ile çalışacağız" dedi.

Yılmaz, odanın şu anki mevcut başkanı Fahrettin Göze'nin de merkez konseyi üyesi olarak listelerinde yer aldığı sözlerine ekledi.

(İG-SE-Y) 30.04.2008 18:00 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title