Haberler

Sivas-Bıçaklanan Taksici Hastaneye Kadar Aracını Kullandı

Murat Ç. Tarafından Göğsünden, Kolundan ve Bacağından Bıçaklanan Taksi Şöförü 35 Yaşındaki Bekir Uçan Kanlar İçinde Kendi Aracıyla Geldiği Hastanede Tedavi Altına Alındı.

Sivas'ta aracına aldığı ve aralarında alacak verecek meselesi bulunan Murat Ç. tarafından göğsünden, kolundan ve bacağından bıçaklanan taksi şöförü 35 yaşındaki Bekir Uçan kanlar içinde kendi aracıyla geldiği hastanede tedavi altına alındı.

İddiaya göre taksi şöförü Bekir Uçan aracına binen borçlu olduğu Murat Ç.'yi gideceği yere götürdü. Yolda Bekir Uçan'dan alacağı olan 750 TL'yi isteyen Murat Ç., Uçan'ın parasının olmadığını, borcunu daha sonra ödeyeceğini söylemesi üzerine sinirlendi. Bunun üzerine Murat Ç. ve Bekir Uçan arasında tartışma çıktı. Hastaneler Caddesi'ne geldiklerinde aracını durdurarak aşağı inen Uçan ve Murat Ç. arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Bunun üzerine Murat Ç. cebinden çıkardığı bıçakla Bekir Uçan'ı göğsünden, kolundan ve bacağından yaraladı. Olayın ardından Murat Ç. kaçarken taksi şöförü de kanlar içinde aracına binerek Sivas Numune Hastanesi'ne geldi. Hastaneye güçlükle ulaşan Uçan hemen tedavi altına alındı. Olayın ardından kaçan Murat Ç. 'nin yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı. Bekir Uçan'ın hastaneye geldiği taksisinin içinde kan izleri ve sopa dikkat çekerken, aracın dörtlü lambalarının da açık kaldığı görüldü.

M.Ç : Murat Çil

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title