Haberler

Sivas Belediyesinde Nöbet Değişimi

Sivas Belediyesinde nöbet değişimi

Ak Parti Sivas Belediye Başkanı seçilen Hilmi Bilgin, mazbatasını almasının ardından Sivas Belediyesine giderek görevi Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'dan devraldı

SİVAS - AK Parti Sivas Belediye Başkanı seçilen Hilmi Bilgin, mazbatasını almasının ardından Sivas Belediyesine giderek görevi Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'dan devraldı.

Sivas'ta 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde AK Parti'den Sivas Belediye Başkanı seçilen Hilmi Bilgin bugün ilçe seçim kurunda düzenlenen törenin ardından mazbatasını aldı. Mazbatasını alan Bilgin ardından Sivas Belediye Başkanlığına giderek görevi Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'dan devraldı.

Burada bir konuşma yapan Bilgin, "Önümüzdeki 5 yıl boyunca sizlerle birlikte, Sivas'a dair hayali olan, Sivas'a dair düşüncesi olan herkesle birlikte bu şehre hep birlikte hizmet edeceğiz. Resmi prosedürler tamamlandı. Çok değerli belediye başkanımız Sami Aydından görevi devralıyoruz. Sayın başkanımız 10 yıl boyunca Sivas'a çok değerli hizmetler yaptı. Sivas'ın çehresini değiştirdi. İnşallah bizlerde AK Parti belediyeciliğinin daha güzel örneklerini Sivas'ta göstererek, bu şehre daha iyi hizmet nasıl ederizin derdinde olacağız" dedi.

Görevi devreden Sivas'ın başarılı ve sevilen Belediye Başkanı Sami Aydın yaptığı konuşmada Hilmi Bilgin'i tebrik ederek, "Her şeyin bir başlangıcı ve birde sonu oluyor. Hilmi beyde bilmelidir ki bir gün bu görevinin sonu olacak. Bundan 15 yıl önce biz başladık ve bugün bırakıyoruz. Önemli olan size güvenen, size inanan, size oy veren insanları mahcup etmemektir."dedi. Aydın, Bilgin'in başarılı olmasını canı gönülden arzuladığını belirterek başarılar diledi. Aydın devir teslim töreninin ardından personeli ile vedalaşarak belediye binasından ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hilmi Bilgin AK Parti Sivas Haberler

Bakmadan Geçme

Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır? 31 Mart Yerel Seçimleri 2. Tura kalırsa ne olur? Seçim ikinci tura kalırsa ne zaman, hangi tarihte yapılacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title