Haberler

Sivas 3 Ayaklı 'Garip' Yeni Yuvasında Mutlu

3 Ayaklı 'Garip' yeni yuvasında mutluSİVAS'ın Suşehri İlçesi'nde sokakta bulunan ve doğuştan sol arka bacağı olmadığı için korumaya alınan 'Garip' adlı yavru köpek, sahiplenerek götürüldüğü İstanbul'da bakıma alındı.

3 Ayaklı 'Garip' yeni yuvasında mutlu

SİVAS'ın Suşehri İlçesi'nde sokakta bulunan ve doğuştan sol arka bacağı olmadığı için korumaya alınan 'Garip' adlı yavru köpek, sahiplenerek götürüldüğü İstanbul'da bakıma alındı.

Suşehri Belediyesi ekipleri Nisan ayı içinde ilçedeki başıboş köpeklerin toplanması için çalışma başlattı. Ekiplerin Kemalpaşa Mahallesi üzerinde yaptıkları çalışmalar sırasında bulunan, sol arka bacağı olmayan kangal kırması erkek yavru köpek dikkat çekti. Belediye veterinerinin yaptığı muayenede doğuştan yavru köpeğin sol arka bacağının olmadığı tespit edildi. Belediye Başkanı Fazlı Yüksel'in talimatıyla barınağa konulan köpek korumaya alındı. DHA'nın haberi sonrası yavru köpek için çok sayıda kişi belediyeyi aradı.

İstanbul'da yaşayan Milliyet Gazetesi yazarlarından Senem Selimi, yavru köpeği sahiplenmek için harekete geçti. Belediye ile temasa geçen Selimi, İstanbul'dan Sivas'ın Suşehri ilçesine özel bir araç gönderdi. Belediye barınağında bulunan yavru köpek görevlilerce teslim alıp İstanbul'a götürüldü. Köpeği sahiplenen Senem Selimi, adını da 'Paşa' olarak değiştirdi.

PAŞA'NIN SON HALİ

İstanbul'da özel bir klinikte tedavisi yapılan köpeği sahiplenen Senem Selimi, "Sivas'taki 3 bacaklı garip isimli yavruyu özel ekiple dinlendirerek İstanbul'a getirdik. Şu anda durumu çok iyi. Hafif bir iç rahatsızlığı sorunu vardı. Cihangir'deki klinikte Veteriner Hekim Oktay Yungul tedavisini gerçekleştirdi. Toparlanınca evine gitmeye hazır olacak. Bazı haberlerde bahsedildiği gibi Fransa'ya falan gitmesi söz konusu değil. Bu konuda bir çok destekçimiz var. Yardım edenler de oluyor. Benim tüm hayvan severlere çağrım şu ki, kedi köpek gibi hayvanları satın almak yerine barınaklardan sahiplensinler. Çünkü hepsi çok muhtaç ve onların desteğine ihtiyaçları var" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemalpaşa İstanbul Suşehri Sivas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title