Haberler

Sitelerde Kırk Senelik Zanaat…

Güncelleme:

Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası öncülüğünde düzenlenen, Meslekte kırk yılı aşkın ustalar için Onur plaketi töreni gerçekleştirildi.

Türkiye'nin Mobilya Başkenti Sitelerde meslekte yarım asra yaklaşan bir sürede hizmet veren Mobilyacı esnafını onurlandıran bu törende gururla mutluluk bir arada yaşandı.

Törene eski TBMM Başkanı , yeni Ak Parti Ankara Milletvekili Cemil ÇİÇEK ve beraberinde ki Ak Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Altındağ İlçe Müftüsü Enver Türkmen, Altındağ Kaymakamı Erol Karaömeroğlu, Türkiye Gençlik Federasyonu Başkanı Osman Gökçek ve Ankara Ticaret Odası Meclis üyelerinin onur konuğu olduğu bu özel törene ilgi büyük oldu.

AÇILIŞ SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞI İLE BAŞLATILDI

Plaket alan bir çok esnafın göz yaşını tutamadığı bu törende konuşan Ak Parti Ankara Milletvekili Cemil ÇİÇEK Ahi Evren Kültürünün önemine dikkat çekti. Meslek hayatları boyunca şaheserler çıkaran ve bir çok çırağı günümüze usta olarak kazandıran zanaatkar ustalarımızı tebrik ediyorum. ''Üreterek, çalışarak, gayret ederek hep birlikte güçlü olacağız. Geleceğimiz aydınlıktır. Ben buna inanıyorum. Böyle nice 40 yıllar göreceğiz.'' Dedi.
Ak Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan ise Sitelerin yetiştirdiği ustalara teşekkür ederek, onların sayesinde Ankara'nın, mobilyanın merkezi haline geldiğini belirterek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı' ya hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Törene katılan ve plaket alan tüm esnafı tebrik ederek Sitelerin önemine vurgu yaptı.

Gelen konuklara teşekkür konuşması yapan Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı; Göreve geldiğinden bu güne esnafı için güzel şeyler yapmak istediğini ve yapmak istediği bir çok işi başardığını dile getirirken mesleğinde kırk yılı aşmış üyelerine ve mobilyacı esnafına uzun ömürler diledi. Esnafımız bizler için çok değerlidir. Kırk yılı aşkın bu sürede bu koca çınarlar sayesinde bir çok çırak usta olmuştur ve olmaya devam edecektir. Bugün burada değerli ustalarımız için bir aradayız. Katılan herkese canı gönülden teşekkür ederim. Dedi.

Törene katılan Yüz elli esnafımıza Onur plaketi, Kur-an'ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim edildi. Yoğun ilgi gören program duygusal anlar ile son buldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nevzat Ceylan Murat Erat Ak Parti Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title