Haberler

Sisters Biraderler Filmi

Sisters Biraderler filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Sisters Biraderler filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Patrick DeWitt’in aynı isimli romanından uyarlanan de birbirine bağlı iki kardeşin hikayesi anlatılıyor. Şöhreti tetikçiler Eli ve Caharli’nin yeni bir görevi vardır. Herman Kermitt bir altın avcısı, patronlarının altınını çalmıştır ve kardeşler onu öldürmekle görevlendirilir. Fakat bu iş kardeşlerin sandığı kadar kolay olmayacaktır.

Jacques Audiard’ın yönetmen koltuğunda oturduğu in oyuncu kadrosunda John C. Reilly, Joaquin Phoenix, Jake Gyllenhaal gibi isimler yer alıyor.

Yönetmen : Jacques Audiard

Senaryo: Jacques Audiard, Thomas Bidegain, Patrick DeWitt

Oyuncular: John C. Reilly, Joaquin Phoenix, Jake Gyllenhaal, Riz Ahmed, Rebecca Root, Allison Tolman, Rutger Hauer, Carol Kane, Patrice Cossonneau, Zac Abbott, David Gasman, Philip Rosch , Creed Bratton, Lenuta Bala, Jochen Hägele, Eric Colvin, Ian Reddington, Aldo Maland, Theo Exarchopoulos, Sean Duggan, Raymond Waring, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Gerard Cooke, Frédéric Siuen, Trevor Allan Davies, Aidan O'Hare, Andrew Litvack, Nick Cornwall, Duncan Lacroix, Jean-Marc Bellu

Filmin Türü: Western

Orijinal Adı: The Sisters Brothers

Yapımcı Firma: Why Not Production

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: Fransa, İspanya, Romanya, ABD, Belçika

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 121 dk.

Dağıtıcı Firma: Chantier Films

Vizyon Tarihi: 08.02.2019

Kaynak: InterSinema.com / Sinema

Yönetmen Sinema Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title