Haberler

Şişli'deki Hırsızlık Olayı... -Bir Alışveriş Merkezinde Ayşegül Dinçkök'ün Çantasını Çaldıkları Öne Sürülen 2 Kadından Biri Yakalandı

Şişli'deki Bir Alışveriş Merkezinde İş Adamı Ömer Dinçkök'ün Eşi Ayşegül Dinçkök'ün Çantasını Çaldıkları Öne Sürülen 2 Kadından Biri Yakalandı.

Şişli'deki bir alışveriş merkezinde iş adamı Ömer Dinçkök'ün eşi Ayşegül Dinçkök'ün çantasını çaldıkları öne sürülen 2 kadından biri yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Ayşegül Dinçkök'ün, alışveriş amacıyla gittiği Şişli'deki bir alışveriş merkezinde içinde 1000 YTL, 2 adet gümüş kalem, gümüş ilaç kutusu, sürücü belgesi, kredi kartları ve çeşitli belgelerin bulunduğu çantasının 12 Ekimde 2 kadın tarafından çalınmasıyla ilgili çalışma yürüten polis, alışveriş merkezinin güvenlik kamera görüntülerinden tespit edilen 2 şüpheliden Nilgün T'yi (21) Beyoğlu'nda gözaltına aldı.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen şüpheli, Ayşegül Dinçkök tarafından da teşhis edildi.

Teşhis için geldiği şubeden ayrılırken basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Ayşegül Dinçkök, çantasında kendisi için önemli olan doktor raporlarının bulunduğunu belirterek, şüpheliyi teşhis ettiğini, ancak cezaların caydırıcı olmadığını söyledi.

Şüpheli Nilgün T'nin, Fatma, İpek, Nehir ve Birgül T. ile Hasibe Kemendi sahte kimlikleriyle ''yankesicilik'', ''hırsızlık'' ve ''kapkaç'', ''kimliği hakkında yalan beyanda bulunmak'' suçlarından emniyette 78 ayrı suç kaydı bulunduğu belirtildi.

Polisin, diğer şüpheliyi de yakalamak amacıyla başlattığı çalışma sürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title