Haberler

Şişli'de Yangın Çıktı, İtfaiye Dar Sokaklar Nedeniyle Olay Yerine Güçlükle Ulaştı

Şişlide 2 Katlı Metruk Binada Madde Bağımlısı Şahısların Yaktığı Ateşten Çıkan Yangın Kısa Sürede Büyüdü. Alevlen Yan Binaya da Sıçrarken, Paniğe Kapılan Mahalle Halkı Sokağa Döküldü.

Şişlide 2 katlı metruk binada madde bağımlısı şahısların yaktığı ateşten çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Alevlen yan binaya da sıçrarken, paniğe kapılan mahalle halkı sokağa döküldü.

Alınan bilgiye göre, Şişli Kutuluş Pervaz Sokak üzerinde bulunan 2 katlı yarı ahşap binada saat 02.30 sıralarında yangın çıktı. Madde bağımlısı şahısların, binanın boş olması nedeniyle burayı mekan tuttuğu ve içerde ateş yakmaları sonucu yangın çıktığı ileri sürüldü. Yangın kısa sürede tüm binayı kapladı. Alevlerin bitişiğindeki binalara da sıçraması nedeniyle mahalle sakinleri sokağa döküldü. İhbar üzerine olay yerine gelmeye çalışan Beyoğlu ve Şişli itfaiye grupları dar sokaklarda ilerlemekte zorlandı.

İtfaiyenin yangına müdahale etmekte zorlanması mahallelide paniğe neden oldu. Vatandaşlar itfaiye hortumlarını çekerek yardım etmeye çalıştı. Yangın yaklaşık 1 saat süren çalışma sonucu kontrol altına alındı. Yangın sonrası metruk bina kül olurken, bitişiğindeki binalar da zarar gördü. Mahalle sakinleri, madde bağımlısı şahısların burayı mekan tuttuğunu ve içerde uyuşturucu madde aldığını söyledi. Belediyeye konuyla ilgili şikayette bulunduklarını ancak hiç bir önlem alınmadığını belirten vatandaşlar, yangının da madde bağımlıları tarafından yakılan ateşten çıktığını ileri sürdü. Polis olay ile ilgili inceleme başlattı.

(AU-EY-EY-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title