Haberler

Şişli'de Kaza Sonrası Sinirler Gerildi

Şişli'de meydana gelen trafik kazasında üç kişi yaralandı.

Şişli'de meydana gelen trafik kazasında üç kişi yaralandı. Kaza sonrasında sürücü ile polis arasında arbede yaşandı.

Haber-Kamera Zeki GÜNALİSTANBUL,(DHA)

Kaza Piyalepaşa Bulvarı Çağlayan istikametinde saat 11.00 sıralarında meydana geldi. 34 NJ 8333 plakalı otomobil önünde seyreden 34 PC 8178 plakalı otomobile çarptı. Kazada üç kişi hafif şekilde yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara yaptıkları ilk müdahalenin ardından, yaralıları ambulansla hastaneye kaldırdı. Aynı araçta bulunan ve kazayı hafif sıyrıklarla atlatan kadına trafik polisi alkolmetre üfletmek istedi. Polise tepki gösteren kadın bir anda yere yığıldı. Daha sonra önündeki otomobile arkadan çarpan ve alkollü olduğu belirtilen kişiden polis ehliyet ve kimliğini isteyerek alkol testi yapmak istedi. Buna sinirlenen kişi ile polis arasında arbede yaşandı. Bu kişi polise Ben kaza yapmışım beni hastaneye götürmeniz gerekirken sen bana kimlik soruyorsun diyerek tepki gösterdi. Polis de bu kişiye Ehliyetini kimliğini ver hastaneye git, sana hastaneye gitme diyen yok dedi. Tartışma ve itişmeler sürerken ambulanstan inen kadın polislere Kaza geçirdik biraz tolerans gösterin diyerek arkadaşını korumaya çalıştı. Polis kendisine direnen kişiyi gözaltına almak istedi. Sürücüyü polis aracına almak isterken zorlanan polislere vatandaşlar yardım etti. Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çağlayan Şişli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title