Haberler

Şişli'de İş Merkezinde Yangın

Şişli'deki 8 katlı bir iş merkezinin çatısında yangın çıktı.

Şişli'deki 8 katlı bir iş merkezinin çatısında yangın çıktı. İtfaiye alevlere müdahale ederken, caddede toplanan çok sayıda kişinin de cep telefonu ile olan biteni görüntüleyip fotoğraf çektiği görüldü.

Şişli, Halaskargazi Caddesi 145 numarada bulunan bir iş merkezinin çatısı, saat 21.30 sıralarında bilinmeyen bir sebepten dolayı yanmaya başladı. Çevreden geçenlerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri de yangın yerinde hazır bekletildi.

1 SAATTE SÖNDÜRÜLDÜ

Yangın yaklaşık bir saat süren çalışma sonunda kontrol altına alınarak söndürüldü. Büyük çapta maddi hasarın oluştuğu binanın boş olmasından dolayı olası bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

ZABITA İLE HATIRA I

Bu arada yangın sırasında objektiflere ilginç görüntüler de yansıdı. İtfaiye ekipleri yangını söndürmek için seferber olurken, caddede toplanan çok sayıda kişinin cep telefonu ile olan biteni görüntüleyip fotoğraf çektiği görüldü. Sokaktaki 2 kişinin alevleri arkasına alarak bölgede bulunan zabıta memuru ile fotoğraf çektirmesi de dikkat çekti.

İtfaiye ekipleri yangının çıkış sebebini araştırıyor.

Görüntü Dökümü:

---------------------

EK GÖRÜNTÜ

-Toplanan vatandaşlar

-Hatıra fotoğrafı çekilenler

GEÇİLEN GÖRÜNTÜ

-Çatıdaki alevler

-Yanan binadan detay

-İtfaiye ekiplerinin çalışması

-Sağlık ekipleri

-Polis ekipleri

22.03.2016 - 22.57 - Haber Kodu : 160322251 - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şişli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title