Haberler

Şişli'de Hırsızlık -Valizlerini Taşıma Bahanesiyle Bir Kadının Çantasını Çaldıkları Öne Sürülen 4 Kişiden 2'si Gözaltına Alındı

Şişli'de, Valizlerini Taşıma Bahanesiyle Bir Kadının İçinde Ziynet Eşyası ve Parası Bulunan Çantasını Çaldıkları Öne Sürülen 4 Kişiden 2'si Gözaltına Alındı.

Şişli'de, valizlerini taşıma bahanesiyle bir kadının içinde ziynet eşyası ve parası bulunan çantasını çaldıkları öne sürülen 4 kişiden 2'si gözaltına alındı.

Almanya'dan gelen Esengül Khan'ın havalimanından bindiği taksiyi takip eden 1'i kadın 4 kişi, Şişli Fulya Mahallesi Fulya Sokaktaki evin önüne geldi.

Burada Khan'a aynı apartmanda oturduklarını söyleyen ve iyi giyimli oldukları belirtilen bu kişiler, valizlerini taşımada yardım etmeyi önerdi.

Girdikleri Khan'ın evinde masanın üzerinde bulunan ve içerisinde altın gerdanlık, bileklik, saat, 2 cep telefonu, bin Avro ve pasaportun yer aldığı çantayı alan bu kişiler, daha sonra evden uzaklaştı.

Esengül Khan'ın şikayeti üzerine çalışma başlatan Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri öne sürülen kişilerden Emirhan A. ve kız kardeşi Cemile A'yı gözaltına aldı.

Bu kişilerin bulundukları adreste, çaldıkları çanta ve içerisindeki ziynet eşyası ile diğer malzemeler ele geçirildi.

Olaya ilişkin Yaprak K. ve Mihriban T'nin de arandığı bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title