Haberler

Silahlı Soyguncular Güpegündüz Döviz Bürosunu Soydu! Soygun Anı Kamerada

Güncelleme:

İstanbul'un Şişli ilçesinde bir döviz bürosu silahlı soyguncular tarafından soyuldu. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, çevredeki vatandaşlar soyguncuların kaçma anını cep telefonu kamerası ile kaydetti.

İstanbul'un Şişli Halaskargazi Caddesi'ndeki bir döviz bürosu silahlı soyguncular tarafından soyuldu. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Soyguncuların kaçma anı çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

DÖVİZ BÜROSU, SİLAHLI SOYGUNCULAR TARAFINDA SOYULDU

Olay, saat 17.30 sıralarında Şişli Halaskargazi Caddesi üzerinde bulunan döviz bürosunda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde bir döviz ve altın bürosu yüzü maskeli silahlı şahıslar tarafından soyuldu.

Son Dakika! Silahlı Soyguncular Güpegündüz Döviz Bürosunu Soydu! Soygun Anı Kamerada

SOYGUNCULAR, YAKLAŞIK 300 BİN LİRA DEĞERİNDE ALTIN VE DOLAR ÇALDI

Döviz ve altın bürosundan yaklaşık 300 bin lira değerinde altın ve dolar çalarak kaçan soyguncular yol kenarında bekleyen araca binip olay yerinden kaçtı. Silah seslerinin duyulması ve döviz bürosunun soyulmasının ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Son Dakika! Silahlı Soyguncular Güpegündüz Döviz Bürosunu Soydu! Soygun Anı Kamerada

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Şişli 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (23)

ahmet:

olsun padişahımız cok yaşa

39
4
yanıtYanıtla
İSMİ YOK:

Bu daha ne ki hazır vakit varken doldurun çay kahveleri. Bunlar harika günlerimiz yakında silahı alan yaşadığımız evlerimizi hanelerimizi basacak cebimizdeki paraları almak için afganistan hindistan olucaz çok yaşa YeNi Türkiye !

31
7
yanıtYanıtla
HAKİM:

FABRİKA LARINI SİGORTA DAN PARA ALMAK İÇİN YAKAN İŞ ADAMLARINDAN SOYGUNLARA GEÇTİK ÜLKENİN İYİ GÜNLERİ BUNLAR ...DEVAM DİYENLERE GELSİN..

23
9
yanıtYanıtla
TANER:

yeni türkiye

22
6
yanıtYanıtla
polis:

hiç bir yere kacamazlar. . . yer gök kamera nereye kaçacaklar ?

11
15
yanıtYanıtla
murat arslan:

NEYE üzülüyorum biliyomusun cezalar hıc adaletlı değil hırsızlıga cok az ceza ama hanı derlry a ekmek calana 5 yıl hapıs ne nızam var ne duzen. evetdıger arkadasın dediği gıbı mıllet aç hersey pahalı zengıne bişey yok tabı paraları var hatta boyle krızler onlarıda zengın edıyor ama bı dur dıyenyok ey devletım ne olur bakın caresıne bu ışlerın bu krızı enaz zaayatla atlatalım beraberce bı çare düşünün ama ne olurhepfakıre yapmayın vergılerı sayın zengınlerımızden daha cok alın olangarıbana olmasn

19
4
yanıtYanıtla
daha yeni başlıyor:

ee piyasa böyle olunca açlık yoksulluk kriz faturalar borçlar hacizler kredi kartları suriyelilere yapılan yardımları şu vatandaşlara yapsanız ne hırsızlık nede soygun olur. bunlar daha iyi günlerimiz . . .

20
3
yanıtYanıtla
Hırsıza namussuza dur de:

Artık şu hapishanelerin şartlarını kötüleştirin de millet kolay şuç işlemeyi bıraksın

21
2
yanıtYanıtla
al yazmalım:

bence adamlar ihtiyaçtan çalmadı döviz bürolarının kapanması için yaptılar

10
9
yanıtYanıtla
beyin:

Ve beyin uzaklaşıp gider

yanıt6
yanıt0
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title