Haberler

Şişli'de Çöp Kamyonu 3 Araca Çarparak Devrildi: 1 Yaralı

Şişli'de çöp kamyonu 3 araca çarparak devrildi: 1 yaralı Acı içerisinde kıvranan kadının elinin babası tuttuİSTANBUL - Şişli Piyalepaşa Bulvarı üzerinde henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkan çöp kamyonu hastane önünde bekleyen park halindeki 3 otomobile çarptı.

Şişli'de çöp kamyonu 3 araca çarparak devrildi: 1 yaralı

Acı içerisinde kıvranan kadının elinin babası tuttu

İSTANBUL - Şişli Piyalepaşa Bulvarı üzerinde henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkan çöp kamyonu hastane önünde bekleyen park halindeki 3 otomobile çarptı. Çarpma sonucu refüjü aştıktan sonra aydınlatma direğini altına alan kamyon devrilerek yan yattı. Kaza sonucu otomobilde sıkışan 1 kadın, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza, saat 15.00 sıralarında Şişli Piyalepaşa Bulvarı Kasımpaşa istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, Çağlayan'dan Kasımpaşa istikametine giden 34 TN 7929 plakalı çöp kamyonunun sürücüsü Hasan Karakazan, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolü kaybetti. Kontrolden çıkan kamyon, hastane önünde park halinde bekleyen 34 J 6135, 34 KL 5270 ve 34 VYP 65 plakalı otomobillere çarptı. Çarpma sonrası kamyon 50 metre daha ilerledikten sonra refüjü aşıp aydınlatma direğini altına aldıktan sonra devrilerek yan yattı. Kaza sonucu yara almadan kurtulan kamyon sürücüsü Karakazan, yan yatan araçtan kendi imkanlarıyla çıktı. Çarptığı Hüseyin Mutlu'ya ait 34 VYP 65 plakalı araçtaki kızı Suna Biçer ise araç içerisinde sıkıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Acı içerisinde kıvranırken babası elini tuttu

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araç içerisinde sıkışan kadını kurtarmak için çalışmalara başladı. Sağlık ve polis ekiplerinin de gelmesiyle birlikte vatandaşların da yardımıyla sıkışan kadın, kurtarılarak sedyeye konuldu. Kadın götürüldüğü esnada acı içerisinde hüngür hüngür ağlayarak kıvrandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralı kadın tedavi altına alındı. Araç içerisinde sıkıştığı esnada kadının babası elini tuttu.

Bariyerler sayesinde karşı yöne girmekten kurtuldu

Öte yandan kaza nedeniyle bulvar üzerine trafik yoğunluğu meydana geldi. Kamyonun çarptığı diğer otomobillerde ise maddi hasar meydana geldi. Kamyonun refüjü aştıktan sonra bariyerlere çarparak durması sonucu karşı yönde seyir eden otomobiller olası bir faciadan kurtuldu. Aydınlatma direği ise kökünden çıkması nedeniyle kamyonun altına kaldı.

"Refüj olmasa direkt üstüme geliyordu"

Kazayı gören bir sürücü, "Piyalepaşa'dan yukarıya doğru geliyordum. Birden bir ses duydum, kamyon yalpalayarak tam üstüme doğru geliyordu. Kendimi hemen sağa attım. Kamyon karşıya geçmeden durdu. Hemen şoföre müdahale etmek için koştuk. Üst tarafından çıkarttık. Sonradan fark ettik ki, araç başka otomobillere de çarpmış. Can kaybı yok, ağır yaralı yok ama 1 yaralı var, 3 araca çarptı. Refüj olmasa direkt üstüme geliyordu" dedi.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekip, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kasımpaşa Çağlayan Şişli 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title