Haberler

Şişli'de bebeğin çöp konteynerine bırakılma anı kamerada!

Güncelleme:

İstanbul Şişli'de belediyenin temizlik ekipleri tarafından şans eseri fark edilen bebeğin çöp konteynerine bırakılma anına ait kamera görüntüleri çıktı. Görüntülerde bir şahsın çöp konteynerinin yanına gelip bebeği bıraktığı anlar yer alıyor.

Şişli'de temizlik işçileri tarafından bulunan bebeğin çöp konteynerine bırakılma anına ait kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Şişli Kuştepe Yavrukuş Sokak'ta dün sabah saatlerinde Şişli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri çöp konteynerlerini boşaltmaya başladı. Ekipler, sokak üzerindeki bir çöp konteynerini araca boşaltarak hareket etti.

AĞLAMA SESİNİ DUYDULAR

Bir süre sonra bir ağlama sesi duyan temizlik görevlileri, aracı durdurarak kontrol etti. Bu sırada temizlik görevlileri bir poşete konularak çöpe atılan yeni doğmuş bebeği fark etti.

Şişli'de bebeğin çöp konteynerine bırakılma anı kamerada!

SAĞLIK DURUMU İYİ

Bebeği yanlarına alan temizlik görevlileri, hemen yakında bulunan Kuştepe'de Aile Sağlık Merkezi'ne götürdü. Burada ilk kontrolleri yapılan bebeğin bir kız çocuğu olduğu anlaşıldı. Bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Şişli'de bebeğin çöp konteynerine bırakılma anı kamerada!

VİCDANSIZLIK KAMERADA

Polis ekiplerinin konuyla ilgili araştırmaları sürerken yeni bir gelişme yaşandı. Bebeğin çöp konteynerine bırakıldığı anların güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde bir şahsın çöp konteynerinin yanına gelip bebeği bıraktığı anlar yer alıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şişli Haberler

500

Yorumlar (16)

.:

Bizim çocuğumuz olmuyor. Yıllardan beri tedavi ile uğraşıyoruz. Bunlarda sokağa atıyor.

34
0
yanıtYanıtla
muk:

topraklar boşuna sallanmıyor. .

22
1
yanıtYanıtla
SİVASLI İBOCAN:

Şeytanı görmek mi istiyorsun, caniyi görmek mi istiyorsun , işte bunu yapanı gör, başka arayışa girme. . . Dilerim bu bebeğin laneti başına gelir, temizlik görevlisi ya çöpleri attıktan sonra fark etmeseydi o yavrunun hali ne olurdu. . . Yakalandığında ceza vermeyenin de senden farkı yok. . .

21
0
yanıtYanıtla
yazık:

Allah gerçekten çocuk sahibi olmak isteyene versin. Böyle kansız mahlukatların hepsi kısır olsun olsun inşallah. Bu nasıl bir vicdansızlık, bugün bu yavruyu sokağa atan kim bilir başka neler yapar? Tez vakitte yok olasınız.

18
0
yanıtYanıtla
oms:

Kaç sefer bu şekilde olaylara tanık olduk, duyduk. . . bırakılan birini istedim bakmak için, malesef dediler, çocuk esirgeme kurumuna başvurmam gerektiğini söylediler, amacım besleyip büyütmek, emekliyim, eşiminde az kaldı emekliliğine benim hakkım olan emekli param devlete kalmasın, niyetim o ama çocuk esirgeme kurumunu işi o kadar zorluyorlarki pişman oluyorsun. . . diyecek söz bulamıyorum. . .

14
1
yanıtYanıtla
bir garib osmaniyeli:

allahsız bunlar vicdansız kanı bozuklar

15
0
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Kurban olduğum YÜCE ALLAH nasıl bir sabrın var biz helak olmayı fazlasıyla hak ediyoruz,bu nasıl haber yahu acayip moralim bozuldu lan hakikaten

14
0
yanıtYanıtla
nıck:

yeter artık vicdansızlar. bakamayacağınız çocuğu ne diye yaparsınız. onların şuçu ne

13
0
yanıtYanıtla
yazık...:

belli ki ablası var giydirildiği kıyafeti bile büyük. hayat ona büyük bakmış ufacık bedeninde anne şefkatini çok görmüşler. ayrıca videoda çocuk resmen fırlatılmış. Allahından bulsunlar

11
0
yanıtYanıtla
HER YERDE ADALET, HERKESE ADALET..:

ALLAH, BÖYLELERİNİN BELALARINI VERSİN. İNSAN GÖRÜNÜMLÜ CANİ YARATIKLAR.

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title