Haberler

(ek bilgiyle)  Şişli'de aynı sokakta 45 günde 30 hırsızlık iddiası

Güncelleme:
ŞİŞLİ, Mecidiyeköy Mahallesi Kekik Sokak'ta, iddiaya göre 45 günde yaklaşık 30 hırsızlık olayı yaşandı. Kendilerini bezdiren hırsızlara karşı nöbet tuttuklarını söyleyen sokak sakinleri, yetkililerden yardım istedi. Yaya olarak gelen iki kişinin sokaktaki kamera açısını değiştirmesi ve motosikletle gelen iki kişinin park halindeki motosikletin sepetini çalmaları güvenlik kamerasına yansıdı. Emniyet ise hırsızlık iddialarıyla ilgili polis merkezine herhangi bir başvuru olmadığını açıkladı.

Sokak sakinlerinin iddiasına göre, Mecidiyeköy Mahallesi Kekik Sokak'ta 45 günde 30 hırsızlık olayı meydana geldi. Sokağa dadanan hırsızların para ve çeşitli eşyalar çaldığını dile getiren sokak sakinleri, iki gün önce güvenlik kameralarının yönlerinin değiştirilip hırsızlık yapılması üzerine nöbete başladıklarını söyledi. Sokak sakinleri, kendilerini bezdiren hırsızlara karşı yetkililerden yardım istedi. Yaya olarak gelen iki kişinin sokaktaki kamera açısını değiştirmesi ve motosikletle gelen iki kişinin park halindeki motosikletin sepetini çalmaları güvenlik kamerasına yansıdı.

"KAMERANIN YÖNÜNÜ DEĞİŞTİRİP BURADA 4-5 EVE GİRMİŞLER"

Sokak sakinlerinden Sebahattin Öztürkler "Saat 5'te işe gidiyordum, pantolon gördüm bir evin önünde, ev sahibi Osman'a seslendim, uyuyordu, uyandırdım.  'Ne oldu?' dedi. 'Eve hırsız girmiş' dedim. Pantolonun cebine baktı, 'abi 3 bin lira param gitmiş, laptopum gitmiş cep telefonu gitmiş' dedi. Kameramanın yönünü değiştirmiş. Şuan burada 4-5 eve girmişler" dedi.

"HIRSIZLIK VAKALARI 45 GÜNDE 30'U GEÇTİ"

Sokak sakinlerinden Recep Karaman da, "Can güvenliğimiz sıkıntıda. Buraya gelenler madde bağımlısı, kendinden geçmiş halde geliyor. En son gördüğüm olay, sabah 7'de sırtında 51 ekran televizyonla biriyle karşılaştık dedim ki 'hayırdır?' o da bana dedi ki, 'çöpte buldum çalışıyor' dedi. Tek sıkıntımız elbise, pahalı eşya değil; artık can güvenliğimiz tehlikeye girmek üzere. Benim gördüğüm kadarıyla hırsızlık 45 günde 30'u geçti" diye konuştu.

"BİZİM EVE GİRDİKTEN SONRA GECELERİ NÖBET TUTMAYA BAŞLADIM"

Evine hırsız giren Berkay Ergen "Üçüncü katta otur oturmamıza rağmen tırmanıp evimize girdiler. Şans eseri babaannem uyandı. Babaannem uyanınca hiçbir şey alamadan çıktılar. Ayakkabıları çaldılar, telefonları çaldılar, laptopları çaldılar, televizyon çaldılar, emniyet güçlerinden yardım istiyoruz. Bizim eve girdikten sonra nöbet tutmaya başladım" şeklinde konuştu.

EMNİYET: BAŞVURU YOK

Öte yandan emniyet müdürlüğü yetkilileri ise, polis merkezine herhangi bir başvuru olmadığını belirttiler.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mecidiyeköy Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title