Haberler

Sısa: Şansımız Az

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi Honved'in teknik direktörü Tibor Sisa, Fenerbahçe karşısında az şansları olduğunu, bu şansı lehlerine çevirmeye çalışacaklarını ifade etti.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın basın toplantı odasında maçla ilgili değerlendirme yapan teknik direktör Sisa, yarınki maçın ne kadar zor geçeceğini bildiğini ifade ederek, ''Fenerbahçe'nin gücünü biliyoruz. Yarın ne kadar zor geçeceğinin de farkındayız'' diye konuştu.

Fenerbahçe'ye karşı oynayacak olmaktan memnuniyet duyduklarını kaydeden Sisa, şöyle konuştu:

''Fenerbahçe'ye sonuna kadar saygı duyuyoruz. Yeni bir takım kurduk ve bu takımla elimizden gelen her şeyi yapacağız. Fenerbahçe taraftarının ne kadar takımlarının arkasında olduğunu biliyoruz. Fenerbahçe'nin gücünün bizden en az 10 kat büyük olduğunun farkındayız. Macaristan'daki maç seyircisiz oynanacak ama taraftarımızın bizi dışarıdan da olsa içtenlikle destekleyeceğinden eminiz. Takımdaki oyuncuların hepsinin star olduğunu biliyoruz. Bunlara karşı teker teker önlem düşünmüyoruz. Takım halinde bütün oyuncularımızla Fenerbahçe'nin starlarına önlem almayı düşünüyoruz.''

Basın toplantısına katılan futbolcu Robert Zsolnai de Fenerbahçe'nin gücünü bildiğini ifade ederek, ''Ama kolay teslim olmayacağız'' dedi.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title