Haberler

Sırrı Süreyya Önder: "İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Aday Adayıyım"

CNN Türk'te katıldığı bir programda gazetecilerin sorularını yanıtlayan HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin aday adayıyım" dedi.
CNN Türk'te Ankara Günlüğü programına katılan HDP İstanbul Milletvekili...

CNN Türk'te katıldığı bir programda gazetecilerin sorularını yanıtlayan HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya, " İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin aday adayıyım" dedi.

CNN Türk'te Ankara Günlüğü programına katılan HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin aday adayı olduğunu belirten Önder, "Bunu partimiz, forumlar, Gezi Platformu ve partimiz dışındaki sol bileşenler birleşip adaylık ölçülerini, yerel yönetime yaklaşımı ve adayları netleştireceğiz" diye konuştu.

Mustafa Sarıgül ile ilgili de konuşan Önder, "Sarıgül; Rabbim, Bismillah ve Atatürk kelimelerini kullanmadan 15 dakika benimle tartışabilsin, adaylıktan çekilirim. Sosyal demokrasiye çalışıp gelsin, tarihini öğrensin" ifadelerini kullandı.

Önder ayrıca, "İlkelerimize uyan herkesle ittifak yapabiliriz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sırrı Süreyya Önder Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title