Haberler

Şırnaklı Öğrenciler İstedi, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kolilerce Kitap Gönderdi

Şırnaklı öğrenciler istedi, İstanbul Emniyet Müdürlüğü kolilerce kitap gönderdiŞIRNAK - İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Şırnaklı 3 çocuğun talebi üzerine kentteki 3 okula kolilerce kitap gönderdi.

Şırnaklı öğrenciler istedi, İstanbul Emniyet Müdürlüğü kolilerce kitap gönderdi

ŞIRNAK - İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Şırnaklı 3 çocuğun talebi üzerine kentteki 3 okula kolilerce kitap gönderdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Turizm Şube Müdürlüğünün, "7 Şehirden 7 Tepeli Şehre Projesi" çerçevesinde geçtiğimiz günlerde Şırnak'taki 3 okuldan 3 öğrenci İstanbul'da misafir edildi. İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan'ı makamında ziyaret eden öğrenciler, okullarındaki kütüphanelere kitap desteği verilmesini istedi. Çocukların talebine kayıtsız kalamayan Çalışkan, 3 okula da kitap temin edilmesi için talimat verdi. Talimat üzerine kolları sıvayan Turizm Şube Müdürü Murat Çetiner, üç okulun kütüphanelerini dolduracak kadar kitap temin etti. Milli Eğitim Bakanlığının tavsiye ettiği 100 temel eser arasından seçilen kitaplar okullarla temasa geçildikten sonra kargo ile gönderildi. Kütüphanelerine kavuşan öğrenciler büyük sevinç yaşadı ve hayallerini bu kadar kısa sürede hayata geçirdiği için Dr. Mustafa Çalışkan'a teşekkür etti.

" Şırnak'ın zor süreci atlatması için destek bekliyoruz"

Şehri Nuh Ortaokulu Müdür Yardımcısı Murat Şenses, kitap yardımında bulanan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Turizm Şube Müdürü Murat Çetiner'e teşekkür ederek, "Proje kapsamında, Şırnak'ta daha önce görev yapmış olan Murat Çetiner'e bize bu projede ön ayak olduğu için teşekkür ediyoruz. Okulumuza bir takım kitaplar gönderildi. Malumunuz Şırnak zor bir süreçten geçti. Bu sürecin atlatılması için kendilerinden daha çok yardım bekliyoruz. Bize yapmış oldukları destekler içinde teşekkür ediyoruz" dedi.

Şırnak İmam Hatip Ortaokulunun Müdürü İbrahim Halil Erek, proje sayesinde öğrencilerin kitaba doyacaklarını belirterek, "Bu projede ciddi emekleri olan daha önceki yıllarda da ilimizde görev yapan Turizm Şube Müdürü Murat Çetiner'e teşekkür ediyoruz. Sağ olsun ahde vefa bilen birisi Şırnak'ı unutmamış. Bu gibi projelerle Şırnak'a katkı sunmalarını bekliyoruz. Öğrencilerimiz bu tür projelerle hediye aldıkları zaman mutlu oluyorlar. İstanbul Emniyetine, Şırnak İmam Hatip okulu adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"Bilgiye daha çabuk ulaşacağız"

5 sınıf öğrencisi Ayşe Yürük, okulda kütüphanelerinin olduğunu ancak az sayıda kitabın bulunduğunu anlatarak, "İstanbul'dan bize kitap geldi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bizde faydalanıyoruz ve okuyoruz. Çok daha fazla kitap göndersinler, bizde daha çok faydalanalım" ifadelerinde bulundu.

Şırnak İmam Hatip Ortaokulunu Öğrencisi Kübra Ermiş ise, "Bizim için gönderdikleri kitaplar için teşekkür ediyorum. Bu gelen kitaplarla birlikte bilgiye daha çabuk ulaşacağız. Projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve bu projenin devamını istiyorum. İnşallah bizlere daha çok kitap gönderirler" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mustafa Çalışkan Şırnak Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title