Haberler

ŞIRNAK Zincirleme kazada yaralanan ilçe milli eğitim müdürü ve polis memuru kurtarılamadı

Güncelleme:

Zincirleme kazada yaralanan ilçe milli eğitim müdürü ve polis memuru kurtarılamadıŞIRNAK'ın Cizre ilçesinde, 3 otomobilin karıştığı zincirleme kazada ağır yaralanan Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sait Uysal (32) ve polis memuru Onur Margaç, tedavi gördükleri hastanede hayatlarını kaybetti.

Zincirleme kazada yaralanan ilçe milli eğitim müdürü ve polis memuru kurtarılamadı

ŞIRNAK'ın Cizre ilçesinde, 3 otomobilin karıştığı zincirleme kazada ağır yaralanan Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sait Uysal (32) ve polis memuru Onur Margaç, tedavi gördükleri hastanede hayatlarını kaybetti.

Kaza, 29 Ağustos akşamı Cizre ilçesinden geçen Uluslararası İpek Yolu'nda meydana geldi. Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sait Uysal yönetimindeki 16 AHF 785 plakalı otomobil ile polis memuru Onur Margaç yönetimindeki 17 DC 929 plakalı otomobil ve Faysal Değer'in kullandığı 35 ABE 717 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, 3 otomobilde bulunan 9 kişi yaralandı. Kazanın ardından olay yerine UMKE, jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, itfaiye ekiplerince sıkıştıkları araçlardan çıkarılarak, ambulanslarla Cizre ve Mardin'in Nusaybin ilçesindeki hastanelere götürüldü.

Tedaviye alınan yaralılardan Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sait Uysal ve polis memuru Onur Margaç, tüm müdahalelere rağmen dün gece hayatlarını kaybetti. 7 yaralının tedavisi ise sürüyor.

BAKAN BAŞ SAĞLIĞI MESAJI YAYINLADI

Öte yandan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sait Uysal'ın ölümüyle ilgili Twitter hesabından bir mesaj yayınladı. Bakan Selçuk mesajında,

"Şırnak Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sait Uysal'ı elim bir trafik kazası sonucu kaybetmiş olmanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Silopi'nin sevilen bir değeri, gençlerin Sait ağabeyiydi. Öğrencilerimizin, meslektaşlarımızın, hemşehrilerimizin ve eğitim camiamızın başı sağ olsun" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şırnak Silopi Haberler

Bakmadan Geçme

Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title