Haberler

Şırnak: Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 5. Grup'ta Mücadele Eden Hatayspor ile Deplasmanda Karşılaşan Cizrespor, Kaçan Galibiyete Yanıyor.

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 5. Grup'ta mücadele eden Hatayspor ile deplasmanda karşılaşan Cizrespor, kaçan galibiyete yanıyor.

Hatayspor'a karşı üstün bir mücadele gösterdiklerini söyleyen Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu, "Galip olduğumuz karşılaşmada yapılan bir tek hata, maçtan berabere ayrılmamıza neden oldu. Hatay deplasmanına mutlak üç puan için gittik ve oynadığımız futbol ile hakettiğimiz bir galibiyet alacaktık. Ancak karşılaşmayı yöneten orta hakemin çıkardığı kırmızı kart, bir anlık oyun disiplinimizi bozdu ve o anda yapılan hata ile golü kendi kalemizde gördük. Sezon başından bu yana yapılan hakem hataları yüzünden puan ve puanlardan mahrum kaldık. Hakemlerin maçlarda daha dikkatli olması gerekir. Hatay maçını unuttuk, önümüzdeki maçları kazanıp moral kazanmak istiyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title