Haberler

Şırnak'tan deprem bölgesine 4 TIR'lık insani yardım

ŞIRNAK Valiliği'nce başlatılan kampanya kapsamında toplanan insani yardım malzemeleri, 4 TIR ile Elazığ ve Malatya'ya gönderildi.

ŞIRNAK Valiliği'nce başlatılan kampanya kapsamında toplanan insani yardım malzemeleri, 4 TIR ile Elazığ ve Malatya'ya gönderildi.

Elazığ ve Malatya'daki depremzedelere destek için Şırnak Valiliği'nin başlattığı kampanyada, 4 TIR dolusu insanı yardım malzemesi toplandı. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarınca da desteklenen kampanyada toplanan kuru gıda, yastık, yorgan, battaniye, kışlık kıyafet gibi acil ihtiyaçlar, deprem bölgesine gönderildi. Vali Ali Hamza Pehlivan, kampanyaya destek verenlere teşekkürlerini ileterek, "Devletin yaraların sarılmasına yönelik tüm imkanlarını olayın yaşandığı yere seferber etmiş durumda. Mensubu olmaktan büyük gurur duyduğumuz yüce milletimizin aziz evlatları deprem haberini alır almaz, yurdumuzun her yerinden yardım yapmak istediler. İlimizde de hemşehrilerimiz bizimle irtibata geçtiler, 'Ne yapabiliriz?' diye sordular. Bizler de basın, resmi sosyal medya hesaplarımız ve web sitemiz aracılığı ile gerekli duyurularımızı yaptık. Ayni yardım yapma konusunda vatandaşlarımızın talebi olunca AFAD Başkanlığı'yla iletişim kurarak ihtiyaç olan malzemeler tespit edildi. Bu yardıma ortak olan, bütün Şırnaklı hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum" dedi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şırnak Valiliği Malatya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title