Haberler

Şırnak'taki Askeri Hareketlilik Devam Ediyor

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Terör Örgütüne Karşı Bahar Aylarında Yapacağı Temizlik Operasyonu Kapsamında Sınır Birliklerine Çok Sayıda Asker, Askeri Araç ve Muhimmat Sevkıyatı Yapıldı.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), terör örgütüne karşı bahar aylarında yapacağı temizlik operasyonu kapsamında sınır birliklerine çok sayıda asker, askeri araç ve muhimmat sevkıyatı yapıldı.

Şırnak'taki askeri hareketlilik bir haftadır devam ediyor. Türk Silahlı Kuvvetleri, yaptığı sınır ötesi kara harekatının ardından baharın yaklaşması ile birlikte sınırdan sızmak isteyen ve Cudi, Gabar, Kato dağlarında barınan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için Mart ayının bitmesi ile birlikte gerçekleştireceği temizlik operasyonu kapsamında sınır birliklerine askeri mühimmat ve asker sevkıyatı yapmaya devam ediyor.

Şırnak'ta bulunan sınır birliklerine askeri mühimmat ve asker sevkıyatı tüm hızıyla devam ederken Mehmetçikler Cudi ve Gabar Dağı'ndaki operasyonlarına devam ediyorlar. Mehmetçikler karadan dağ taş demeden operasyonlar yaparken operasyonlara Skorsky, Apachi ve Süper Kobra tipi helikopterler de havadan destek veriyor. Sınır birliklerine sevkedilen asker ve askeri mühimmatları taşıyan araçların geçişi sırasında güvenliği son teknoloji ile donatılmış zırhlı araçlar sağladı.

(AY-ZG-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title