Haberler

Şırnak'ta Patlayıcı Madde ve Tuzaklama Düzenekleri Bulundu

Güncelleme:

Şırnak'ın Uludere İlçesi Kırsalında 80 Parçadan Oluşan 20 Kilogram A -4 Patlayıcı Madde ile 10 Adet Patlayıcı Madde Düzeneği Ele Geçirildi.

Şırnak'ın Uludere ilçesi kırsalında 80 parçadan oluşan 20 kilogram A-4 patlayıcı madde ile 10 adet patlayıcı madde düzeneği ele geçirildi.

Şırnak Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen istihbari çalışmalar sonucunda, Uludere ilçesine bağlı Andaç köyü kırsal alanında terör örgütü PKK iş birlikçilerince gizlenen 80 parçadan oluşan 20 kilogram A-4 patlayıcı madde ile 10 adet patlayıcı madde düzeneği ele geçirildiği bildirildi.

18 Eylülde ele geçirilen patlayıcı maddelerle ilgili olarak Uludere Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldığı belirtilen açıklamada, ''Savcılığın talimatıyla söz konusu patlayıcıyla ilgili olarak bir iş birlikçinin evinde arama yapılmış olup faillerin yakalanması çalışmalarına devam edilmektedir. Bölgemizde emniyet ve asayişin devamı için güvenlik kuvvetlerimiz özverili çalışmalarını sürdürmektedir'' denildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title