Haberler

Şırnak'ta, Bakan Soylu'nun katılımıyla 52 bin fidan toprakla buluşturuldu

İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımıyla '11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü' etkinlikleri kapsamında Şırnak'taki Namaz Dağı'nda 52 bin 200 fidan toprakla buluşturuldu.

İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımıyla '11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü' etkinlikleri kapsamında Şırnak'taki Namaz Dağı'nda 52 bin 200 fidan toprakla buluşturuldu.

Tarım ve Orman Bakanlığı'nca Türkiye genelinde bugün başlatılan 'Geleceğe Nefes Ol' etkinliği kapsamında Şırnak'ta, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımıyla 52 bin 200 fidan toprakla buluşturuldu. 1950 rakımlı Nazam Dağı'ndaki etkinlik alanına beraberinde Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Vali Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Mehmet Yarka ve şehit polis memuru Hüseyin Gül'ün oğlu Talha Gül ile gelen Bakan Soylu, fidan dikim sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüştü. Bakan Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Cudi, Gabar ve Herekol dağları üçgeninde bulundukları Namaz Dağı bölgesini yeşillendirmek için 2 bin 200 fidan dikeceklerini söyledi. Görüşmede Bakan Soylu, şunları söyledi:

"Şimdi size tüm arkadaşlarımızla söz veriyoruz. İnşallah önümüzdeki yıl Cudi Dağı'nda temmuz ayında bütün Şırnaklılarla büyük bir festival gerçekleştirilecek. Sadece Namaz Dağı'nda 2 bin 200 fidan dikildi. Tüm Şırnak'ta 52 bin 200 fidan dikiyor. ve burası da inşallah bütün Şırnak'ı ayaklarının altına alan bir balkon gibi çok güzel bir seyir terası ve Şırnaklıların da hafta sonu piknik yapabilecekleri güzel bir piknik alanına döndürülecek. Bu seferberlikte bize yer veren sayın bakanımız ve başta size çok teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz."


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Soylu Şırnak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title