Haberler

Şırnak: Küçük Nilgün'ün Tekerlekli Sandalye Sevinci

Şırnak'ın Cizre İlçe Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar tarafından doğuştan engelli 5 yaşındaki Nilgün Aşkın'a tekerlekli sandalye hediye edildi.

Şırnak'ın Cizre İlçe Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar tarafından doğuştan engelli 5 yaşındaki Nilgün Aşkın'a tekerlekli sandalye hediye edildi.

Cizre'de ikamet eden doğuştan engelli 5 yaşındaki Nilgün Aşkın'a İlçe Emniyet Müdürlüğü sahip çıktı. Kızının doğuştan özürlü doğduğunu ve eşinin de iş kazası sonucu elinden sakatlandığını söyleyen anne Nebahat Aşkın, "Kızım için tekerlekli sandalye almak istedik, ancak maddi durumumuz el vermediği için alamadık. Kızım sokaktan gelen çocukların sesini duyunca ağlıyordu ve ben de oynamak istiyorum deyince yüreğim parçalanıyordu. Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar'a durumu anlatınca bize bir tekerlekli sandalye hediye etti. Tekerlekli sandalyeyle dünyalar benim oldu. Artık kızımı bu sandalye sayesinde arkadaşlarını görmek için sokağa çıkarabileceğim" dedi.

Özürlü küçük kıza tekerlekli sandalye hediye eden İlçe Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar ise, çocuğun içinde bulunduğu durumun içler acısı olduğunu belirterek, "Bu tür insanların herkesten daha çok ilgi ve alakaya ihtiyaçları var. Cizre'de şu ana kadar 25 özürlü vatandaşa tekerlekli sandalye verdik. Amacımız yaptığımız bu yardımın yerine ulaşmasıdır. Bu tür vatandaşlara yardım yapmak için her zaman hazırız. Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenini sağlamamızın yanında da bu tür zor durumlarında da yardım elini uzatmamız gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title