Haberler

Şırnak Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Şırnak Halk Eğitim Merkezi Arasında Protokol

Şırnak Halk Sağlığı Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü arasında 2 yıllık ortak iş birliği protokolü imzalandı.

Şırnak Halk Sağlığı Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü arasında 2 yıllık ortak iş birliği protokolü imzalandı.

İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Muhsin Hayyam Elçi ve İl Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Kadırhan arasında imzalanan ortak protokolde anlaşmacılar faaliyet alanlarıyla ilgili konularda karşılıklı işbirliği ve destek sözü verdi. İl Halk Sağlığı Müdürü Muhsin Hayyam Elçi, "Bugün burada bu konunun resmi ve yazılı hale getirilmesi ve gelecekte yapılacak projelerin önünü açması açısından yapılan protokolün önemini vurgulamak istiyorum. Kamu Kurumları topluma hizmet noktasında sağlık eğitim alanında olduğu gibi diğer alanlarda da üzerlerine düşen görev ve sorumlulukları mutlaka yerine getirmelidirler. Bu protokol sayesinde ve bundan sonraki dönemlerde çok başarılı hizmetler olacağını inanıyorum. Çalışmanın diğer kurumlar arasında da yapılması gerektiğini özellikle ifade etmek istiyorum. İnşallah iki kurumada hayırlı olur" dedi.

İl Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Kadırhan ise, "İki kurumda halka hizmet için çalışmalar yapıyor. Güçlerimizi birleştirirsek daha verimli ve aktif çalışabileceğimiz konusunda inancım tamdır. Biz elimizden gelen desteği Halk Sağlığı Müdürlüğü'ne yapmaya hazırız. İki kurumada hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Muhsin Hayyam Elçi, İl Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Kadırhan'a pedometre hediye etti ve imza törenine geçildi. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şırnak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title