Haberler

Şırnak: Güneydoğu'daki Sel Felaketinin Ardından

Şırnak Valisi Selahattin Aparı, Yaşanan Sel Felaketinden Dolayı Destekte Bulunan Herkese Teşekkür Ederek, Yaraların Sarılması İçin Çalışmaların Devam Ettiğini Söyledi.

Şırnak Valisi Selahattin Aparı, yaşanan sel felaketinden dolayı destekte bulunan herkese teşekkür ederek, yaraların sarılması için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Vali Selahattin Aparı, bölgede yaşanan sel felaketinden sonra devletin tüm imkanlarını seferber ettiğini söyledi. Şırnaklılar'a geçmiş olsun dileklerinde bulunan Aparı, "Sel felaketinin ilk gününden itibaren bize destek veren başta Başbakanımız'a, bakanlarımıza, milletvekillerimize, valiliklere, askeri birliklere, Kızılay'a, hasar tespit çalışmalarına katılan tüm kuruluşlarımıza, basın mensuplarımıza ve sivil toplum kuruluşlarımıza, çok teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. Sel felaketine uğrayan il, ilçe, belde ve köylerimizde yaraların sarılması için çalışmalarımız hızla sürdürülmektedir. İlk etapta sivil savunma ekiplerimiz ilk kurtarma çalışmalarını yapmıştır. Selden etkilenen ilçe ve köylerimize Kızılay tarafından seyyar aşevleri ve çadır kurulmuştur. Askeri kuruluşlarımız afete uğrayan bölgelerde ellerinde bulunan araç gereçlerle kurtarma çalışmalarına katılmış, sağlık ekiplerini seferber etmiştir. Tüm kuruluşlarımız kendilerini ilgilendiren konularda hasar tespit çalışmalarını hızla bitirmek için çalışmışlardır. Ayrıca sivil toplum kuruluşlarının göndermiş olduğu yardımların dağıtımı hızla sürüyor" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title