Haberler

Şırnak: Çocuk Cinayeti ve Tacizinden Tutuklanan Şahsa Linç Girişimi

Şırnak'ta 2 Kız Çocuğunu Öldürdüğü, 6 Kız Çocuğuna da Tacizde Bulunduğu İddiasıyla Tutuklanan Şahıs, Tedavi İçin Getirildiği Hastanede Öfkeli Bir Grup Tarafından Linç Edilmek İstendi. Polis, Grubu Güçlükle Engelledi.

Şırnak'ta 2 kız çocuğunu öldürdüğü, 6 kız çocuğuna da tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanan şahıs, tedavi için getirildiği hastanede öfkeli bir grup tarafından linç edilmek istendi. Polis, grubu güçlükle engelledi.

Şırnak'ta önceki hafta 2 kız çocuğunu öldürdüğü, 6 kız çocuğuna da tacizde bulunduğu gerekçesiyle tutuklanan A.B. (21), rahatsızlığı nedeniyle Şırnak Devlet Hastanesi'ne getirilirken linç edilmek istendi. Tecavüz zanlısı A.B.'nin cezaevinden getirildiğini öğrenen çok sayıda vatandaş, hastane önünde toplandı. Grup, dışarı çıkarılmasını bekledikleri A.B.'nin çıkarılmaması üzerine zorla hastaneye girmeye çalıştı. Hastane kapısını kıran gruptan bazıları, kendilerini engelleyen polise taş attı. Bunun üzerine polis havaya ateş açarak ve biber gazı kullanarak grubu uzaklaştırdı. Atılan taşlar nedeniyle bazı polis araçlarının ve hastanenin camları kırıldı. Yeniden toplanan ve A.B'nin kendilerine verilmesini isteyen vatandaşların hastane önündeki bekleyişi sürerken, destek amacıyla olay yerine jandarma birlikleri çağrıldı.

Emniyet Müdürü Salih Gökalp ile kentte tanınmış kişilerden Baki Kutlu, polis panzerinin üzerinde vatandaşlara bir konuşma yaparak sakinleştirdi. Grubun hastane önündeki bekleyişi sürüyor.

Şırnak'ta önceki hafta yakalanan A.B.'nin, 13 Aralık 1999'da Şırnak kent merkezinde 13 yaşındaki E.Y.'ye tecavüz girişiminde bulunduğunu, kızın karşı koyması üzerine E.Y.'nin kafasını kuma gömüp, cinsel organına hortum sokarak öldürdüğünü, 19 Ekim 2006 tarihinde ise Nur Mahallesi'nde 13 yaşındaki S.E.'ye tecavüz ettikten sonra kafasını taşla ezerek öldürdüğünü söylediği belirtilmişti. A.B.'nin ayrıca çeşitli tarihlerde 6 kız çocuğunu da taciz ettiği bildirilmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title