Haberler

Şırnak Barselona'da Şampiyon Olan Şırnak'lı Çocuklar Vali'yi Ziyaret Etti

İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenen Costa Brava Futbol Turnuvası'nda finalde Danimarka temsilcisi Dalum'u yenerek şampiyon olan Uluslararası Yetenek Avcısı Futbol Akademisi (UYAFA) Şırnak takımı, Şırnak Valisi Aktaş'ı ziyaret etti.

İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenen Costa Brava Futbol Turnuvası'nda finalde Danimarka temsilcisi Dalum'u yenerek şampiyon olan Uluslararası Yetenek Avcısı Futbol Akademisi (UYAFA) Şırnak takımı, Şırnak Valisi Aktaş'ı ziyaret etti.

Barselona kentinde düzenlenen ve 11 ülkeden 200 takımın katıldığı Costa Brava Futbol Turnuvası'nda şampiyon olan Uluslarası Yetenek Avcısı Futbol Akademisi (UYAFA) Şırnak takımı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lokman Ekinci, UYAFA Diyarbakır Bölge Koordinatörü Ekrem Şimşek, Antrenör Ömer Koçer ve Abdullah İde ile birlikte Şırnak Valisi Mehmet Aktaş'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında sporcularla sohbet eden Vali Aktaş, sporculara çeşitli hediyeler verdi.

Vali Mehmet Aktaş, şampiyonluk kupasının bütün Şırnak'lıları çok mutlu ettiğini belirterek, Tekrardan ben hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Yüreğinize sağlık. Fırsat verildiğin de bizim bu gemçlerimizin neleri başarabileceğinin çok güzel bir örneği oldu. Bizimde asıl görevimiz budur. Sizleri daha iyi bir geleceğe hazırlamak. İyi bir eğitim alıp her yönü ile kendinizi geliştirebilmeniz için, yeteneklerini ortaya koyabilmeniz için sizlere fırsat oluşturmak, imkan sağlamak. Devlet ve millet olarak bu bizim görevimiz. Bunun çok güzel bir örneğini sizler bize yaşatmış oldunuz. Başarılarınızın devamını diliyorum. Tabi eğitimimizi aksatmıyoruz. Ama, bu Allah vergisi yeteneğinizide en iyi şekilde değerlendirmenin gayreti içerisinde olun. Futbol oynamaktan vazgeçmeyin. Her fırsatı değerlendirin kendinizi geliştirin. Bizde size o konuda her türlü desteği vereceğiz. Gerek tesis noktasında gerek altyapı noktasında gerekse bu tür organizasyonlara katılmanız noktasında hemde daha büyük organizasyonlarla sizleri irtibatlandırma noktasında futbol federasyonumuz başta olmak üzere profesyonel futbol kulüplerimiz ile de sizleri irtibatlandıracağız. Her konuda sizi destekleyeceğiz. İnşallah daha büyük daha güzel başarılara hep birlikte imza atacağızdedi.

Daha sonra Şırnak Valisi Mehmet Aktaş'a UYAFA takımının tamamının imzaladığı forma hediye edilerek hatıra fotoğrafı çekildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title