Haberler

Şirket Haberleri

Safkar'ın Genelensel Teknik Servis ve Bayi Toplantısının Beşincisi Kuşadası Pine Bay Tatil Köyü'nde Gerçekleştirildi.40 Ayrı İlden Gelen Bayiler Yedek Parçalarla İlgili Sorunlarını Teknik Servisle İlgili Uzmanlara İleterek Çözüm Bulmaya Çalıştı.

Safkar'ın genelensel teknik servis ve bayi toplantısının beşincisi Kuşadası Pine Bay Tatil Köyü'nde gerçekleştirildi.40 ayrı ilden gelen bayiler yedek parçalarla ilgili sorunlarını teknik servisle ilgili uzmanlara ileterek çözüm bulmaya çalıştı.

3 gün süren toplantıların son gününde ise ödül töreni yapıldı. Teknik Başarı dalında iki, yatırım dalında da bir ödül üç ayrı bayiye verildi. Teknik Başarı dalındaki ilk ödülü Mersin Bayisi Tuncay Erbakan, Safkar Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Üner'den alırken, ikinci teknik servis ödülünü ise Denizli Bayisi Süleyman Akşit'e Safkar Yönetim Kurulu üyesi Sami Evkuran verdi. Yatırım ödülünü ise Antalya Bayisi Yavuz Batı, Safkar yönetim kurulu üyesi Onur Oktay'ın elinden aldı.

Safkar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Üner, bayi toplantılarını geleneksel hale getirdiklerini belirterek, bayilerden gelen istekleri ve önerileri dinleyip, bir yılın genel bir değerlendirmesini yaptıklarını ve geleceğe ilişkin planlama gerçekleştirdiklerini söyledi.

(ZH-DAK-YK)

29.04.2007 17:51 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title