Haberler

Şirket Haberleri

Dünyanın En İyi Bilgisayar Üreticileri Arasında Yer Alan Hawlett Packard Hp, Çeşme Altın Yunus Hotel'de, Üniversiteler İçin Geliştirdiği Çözümleri Tanıttığı Bir Toplantı Düzenledi. Tam Gün Süren Toplantıda, Üniversitelerin İhtiyaç Duyduğu Teknolojiler ve Hp'nin Bu İhtiyacı Karşılamak Üzere Sunduğu Ürünler Anlatıldı.

Dünyanın en iyi bilgisayar üreticileri arasında yer alan Hawlett Packard HP, Çeşme Altın Yunus Hotel'de, üniversiteler için geliştirdiği çözümleri tanıttığı bir toplantı düzenledi. Tam gün süren toplantıda, üniversitelerin ihtiyaç duyduğu teknolojiler ve HP'nin bu ihtiyacı karşılamak üzere sunduğu ürünler anlatıldı.

HP ve iş ortağı Türkom Bilgisayar'ın girişimiyle düzenlenen etkinlikte, üniversitelere maliyetlerini düşürmelerine ve faaliyetlerini ilerletmelerine yardımcı olacak global ve yerel deneyimler paylaşıldı. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan HP Türkiye Kanal Satış Müdürü Artun Ayvat, HP'nin iş ortaklarıyla birlikte üniversitelerin ihtiyaçlarına yönelik çözümleri en uygun şartlarda sağlamaya çalıştıklarını ifade ederek, "İş ortaklarımızı çeşitli alanlarda hizmet vermeleri için eğitiyoruz. HP'den onlar için kaynak ayırıyor ve onları başarılı hizmetleri için ödüllendiriyoruz. Türkiye'nin her tarafından destek ve hizmet sunmak için üniversitelerin yanındayız" dedi.

Türkom'un HP için çok önemli olduğuna ve başarı sağlamada ekip çalışmasının gerekliliğine değinen Artun Ayvat, temsilcilerin gücünün HP'ye güç kattığını söyledi. Ayvat, HP'nin 2006 yılında da liderliğini koruduğunu belirterek, "2002 yılından beri liderlik elimizde ve böyle devam ediyoruz. 2006 yılında geçmiş senelere göre yüzde 35-40 büyüme sağladık. Hedefimizi yakaladık, hatta geçtik" diye konuştu.

Üniversitelerin satın alma ve bilgi işlem birimlerinde görev yapan kişilerin katıldığı toplantıda, aralarında Ege Üniversitesi, Dumlupınar Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, Osmangazi Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi'nin olduğu yaklaşık 20 üniversite temsil edildi.

(EY-EY-MEF-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title