Haberler
Güncelleme:

Henüz 3G ile bile tanışamayan köy halkı sinyal yakalayabilmek için 500 metre yol yürüyorlar

Sivas'ın Altınyayla ilçesine bağlı 320 nüfuslu Kızılhüyük köyünde henüz 3G bağlantısı bulunmuyor. Dünyanın 5G ile tanıştığı günümüzde telefonları çekmeyen vatandaşlar sinyal yakalayabilmek için 500 metre yol yürürken duruma isyan ediyor. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (9)

.:

Almanyada böyle hep ac telefon cekmez yol yok iş yoğ köprü yok türkiye iyi kıymetini bilin ben 30 yıl almanyadayım acım ac ağaç kabuğu yiyoğ ülkenizin kıymetüni bilin

2
0
yanıtYanıtla
CEHALETSAVAŞCISI:

Almanya gibi bir yerde bir baltaya sap olamamışsan bir gram çaba yoksa ağaç kabuğu değil elini cebine attığında ilk tuttuğun şeyi bile yiyebilirsin. Sen bir de Türkiye''ye buyur gel Iraklısıyla, Suriyesiyle bir yaşa bakalım kıymetini bilecek misin.

yanıt0
yanıt0
ŞERİF ALİ:

YAPMAYIN ETMEYİN AVRUPA BİZİ KISKANİR. NANKÖRLER HER ŞEYİMİZ 4 -4LÜK. AVRUPADA 2400 EURO MAAŞLA BEN GEÇİNEMİYORUM. AMA TÜRKİYEDE ÇOK RAHAT GEÇİNİYORUM. TÜRKİYE MİZİN KIYMETİNİ BİLMELİYİZ.

2
0
yanıtYanıtla
mehmet:

elinizi çabuk tutun 1 er 2 şer çocuk daha yapın nufusu arttırın o zman 3g de gelir 5 gde gelir

2
0
yanıtYanıtla
Hekimoğlu:

3G yok ama bütün telefonlar son model. . Acayip bir ülkede yaşıyoruz.

1
0
yanıtYanıtla
TT:

Ne güzel işte, tamda aradığım köy, vahşi medeniyetten uzak, kendi halinde. . . . Telefon, İnternet çekse ne olacak, şimdi Hasangillerde kahve keyfi adlı pozu atınca başın göğe mi erecek. . . .

0
0
yanıtYanıtla
Tayyar Durden:

Bu mu lan derdiniz?

0
0
yanıtYanıtla
efe:

şu dönemde dert kardeşim öğrencileri var bütün okullar uzaktan eğitim yapıyor

yanıt1
yanıt0
Hadsiz:

Bende Türkiye''nin kalbinde istanbul şile de aynı yolu yürüyorum. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title