Haberler

Sinpaş Gyo "Bursa'da Bir Avrupa: Ottomanors" Projesini Tanıttı

Sadece Konut Sektörüne Odaklı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Olan Sinpaş Gyo, "Bursa'da Bir Avrupa: Ottomanors" Projesinin Tanıtımını Gerçekleştirdi.

Sadece konut sektörüne odaklı gayrimenkul yatırım ortaklığı olan Sinpaş GYO, "Bursa'da Bir Avrupa: Ottomanors" projesinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Sinpaş GYO A.Ş. Genel Müdür Başyardımcısı Ö. Faruk Çelik ve Genel Müdür Yardımcısı Seba Gacemer'in katılımlarıyla gerçekleştirilen tanıtım The Sofa Hotel İstanbul'da yapıldı.

Her projesinde farklı bir konsept geliştiren Sinpaş GYO, İstanbul dışındaki ilk projesi olan Ottomanors'ta Osmanlı'nın geleneksel mimarisini günümüzün modernizmiyle birleştirerek Bursa'nın tarihi geçmişine uygun bir proje ortaya koyuyor.

Sinpaş GYO Genel Müdür Başyardımcısı Ö. Faruk Çelik toplantıda yaptığı konuşmada, halka arz sonrası projelerine hız verdiklerini belirterek, "2007 Haziran ayında halka arzımızı başarıyla gerçekleştirdik. Halka arz sürecinde yatırımcılarımıza Sinpaş GYO olarak İstanbul ve İstanbul dışındaki diğer büyük şehirlerde de sürekli yatırım yapacağımızı, yaşam kültürü adına projeler geliştireceğimizi söylemiştik. Bu kısa zaman zarfında yatırımlar yaptık ve yeni yatırımlar için çalışmalarımıza yoğun bir şekilde

devam ediyoruz. İlk dev adımı çok önem verdiğimiz Bursa'da geliştirdiğimiz Ottomanors projesi ile atıyoruz. Bursa projemizde arazinin temininden sonra süratle ve planlı bir şekilde konsept çalışmalarımızı bitirdik ve uygulama çalışmalarımızı devam ettiriyoruz" dedi.

Proje hakkında detaylı bilgi veren Genel Müdür Yardımcısı Seba Gacemer ise, "Ottomanors projesine başlamadan önce Bursa'nın sosyo-ekonomik, demografik ve kültürel profilini çok iyi inceledik. Bursa insanının kültürlü, şehirli, geleneksel ama aynı zamanda yenilikçi yapısının Sinpaş GYO'nun hedeflediği yüksek yaşam standardları ile örtüştüğünü gördük" diyerek sözlerine şöyle devam etti:

"700 yıllık bir imparatorluğa başkentlik yapmış Bursa'nın tarihi ve mimari zenginliğini projenin tasarımında göz önünde bulundurduk. Yine Bursa'nın güncel şehir hayatını inceleyerek sosyal ihtiyaçlarını ortaya koyduk. Projenin konsept geliştirme safhasında, arazi geliştirme ve pazarlama departmanlarımızla çalışırken bu verilerle yola çıktık. Bize göre bir konut projesi; parklar, meydanlar, ortak sosyal paylaşımlar demektir. Bu vizyonla Ottomanors projemizde yüksek yaşam standartları ve estetik şehirleri

ile medeni bir hayat sunan Avrupa'nın zengin yaşam tarzını Bursa'ya taşıdık."

Sinpaş GYO tarafından Osmangazi ilçesi Demirtaş mevkisinde kurulacak Ottomanors, İstanbul, Ankara ve İzmir yollarının kesişim noktasında inşa ediliyor. 3 etaptan oluşan Ottomanors'un yapımına başlanan ilk etabı, 2009 yılının Ağustos ayında sahiplerine teslim edilecek.

Sinpaş Grubu'nun birçok projesinin temel unsurlarından biri olan su konsepti, Ottomanors'ta da projenin ana unsurunu oluşturuyor. Projede yapı adalarından yeşil alanlara kadar uzanan yaklaşık 26 bin metrekarelik dev bir suni göl bulunuyor. Göl çevresinde de şehir meydanları, parklar, spor alanları yer alıyor. Göle sıfır konumlanan yalılar ve köşkler bir taraftan Osmanlı konaklarını diğer taraftan da 18 yüzyıl Avrupa'sını çağrıştırıyor. Göl ve yeşil manzaralı residence ve kuleler ise modern şehir

görüntüsünü tamamlıyor. Dev göl alanında adalar, yarımadalar, koylar ve burunlarla oluşturulan su coğrafyası sayesinde iskeleler ve kayıkhanelerle site içi ulaşım su taşıtlarıyla sağlanabiliyor.

Proje kapsamında sosyal yaşamın odaklandığı Büyük Kulüp, Butik Apart Otel ve Ottomanors Marin Kulüp isimli 3 merkez bulunuyor.

Büyük Kulüp wellness'tan sinemaya, kuaförden çocuk kulübüne kadar birçok aktiviteyi içinde barındırıyor. Ottomanors Butik Apart Otel; konut yerleşim konseptinde olduğu gibi farklı, içinde bahçe, bahçede jakuzi bulunan konforlu dubleks apart süitlerden oluşuyor. Ottomanors'a sadece yarım saat mesafedeki Ottomanors Marin Kulüp ise Bursa'nın Trilye kıyısında konumlanıyor. Kulüp, doğa ve su sporlarına imkan veren geniş sahiliyle Ottomanorslular'ın ortak yaşam kültürlerini oluşturmalarını ve deniz keyfini

seçkin bir atmosferde yaşamalarını hedefliyor.

Sinpaş GYO, Ottomanors Projesi'nde Yalı Köşkleri, Asmalı Yalılar, Kemer Residence, Park Konakları ve Gök Kuleler olmak üzere 5 değişik mimari sunuluyor. Bunlar içinde 21 farklı ev seçeneği, 41 değişik metrekare alternatifiyle sunuluyor. 82 metrekare/ 119 bin YTL'lik stüdyo dairelerden başlayan ve 598 metrekare/ 1 milyon 471 bin YTL'lik Yalı Köşkler'e kadar çeşitlenen konutlar, Sinpaş GYO'nun kendi bünyesinde 24 ay vade avantajı ile 20 Ekim 2007 itibariyle satışa sunulacak.

(BGO-BGO-SN-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title