Haberler

Sinoplular Dostluk ve Dayanışma Gecesi'nde Buluştu

Kıraç Sinoplular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Tarafından Dostluk ve Dayanışma Gecesi Düzenlendi. Gecede Konser Veren Erkan Ocaklı, Siyami Yaman, Elifçe, Sevim Karaboya ve Fatma Duman İstanbul'daki Sinopluları Coşturdu.

Kıraç Sinoplular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Dostluk ve Dayanışma Gecesi düzenlendi. Gecede konser veren Erkan Ocaklı, Siyami Yaman, Elifçe, Sevim Karaboya ve Fatma Duman İstanbul'daki Sinopluları coşturdu.

Büyükçekmece Kıraç beldesi Pınar 2 Düğün Salonu'nda düzenlenen gecede konuşan Kıraç Sinoplular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüsnü Tuna, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Derneklerinin bin olan üye sayısını kısa zamanda iki katına çıkarmayı hedeflediklerini söyleyen Tuna, yapacakları faaliyetler hakkında bilgi verdi. Hemşehrileri arasında dayanışma ve kaynaşmayı sağlayacaklarını ifade eden Tuna, "Üyelerimize yönelik sağlık taraması yaptıracağız. Ayrıca kan bağışı kampanyası

düzenleyerek, acil kan ihtiyacı olanlara biz de destek vereceğiz. Kana ihtiyaç duyan insanlar ancak bağışlanacak kanlarla hayata dönebilmektedir. Kan hayattır" dedi.

Geceye katılan Sinop Dernekleri Federasyonu Başkanı Avukat Timuçin Oğuz ve Kıraç Belediye Başkanı Hamit Öncü, konuşmalarında birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak, Dostluk ve Dayanışma Gecesi'ni düzenleyen dernek yöneticilerine teşekkür etti.

Gecede ayrıca derneğe katıda bulunanlara plaket verilirken, Kıraç Belediye Başkanı Hamit Öncü'nün plaketini Dernek Başkanı Hüsnü Tuna takdim etti.

Düzenlenen programda sıcak havaya rağmen salonu dolduran Sinoplular, sanatçılar Erkan Ocaklı, Siyami Yaman, Elifçe, Sevim Karaboya ve Fatma Duman'ın şarkı ve türküleriyle gönüllerince eğlendi.

(MEF-MEF-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title