Haberler

Sinop: Yabancı Öğrenciler Sinop'a Hayran Kaldı

"Avrupa Birliği (AB) Sokrates-comenius Programı Okul Ortaklıkları" Projesi Kapsamında Sinop'a 3 Ülkeden Gelen Öğrenci ve Öğretmenler, Kentin Tarihi ve Turistlik Mekanlarını Gezdi.

"Avrupa Birliği (AB) Sokrates-Comenius Programı Okul Ortaklıkları" projesi kapsamında Sinop'a 3 ülkeden gelen öğrenci ve öğretmenler, kentin tarihi ve turistlik mekanlarını gezdi.

Yabancı dil öğreniminin önünü açarak kültürler arası diyalogun gelişmesini sağlamak amacıyla Türkiye ile birlikte Portekiz, İskoçya ve İzlanda arasında başlatılan "CEAC-Citizenship, Enterprize and Comparative Health" projesi kapsamında Sinop'a gelen 6 öğretmen ve 11 öğrencinin Sinop gezisinde, renkli görüntüler yaşandı. Kentin tarihi ve turistik mekanlarını gezen yabancı misafirler, Karadeniz'de tekne turu yaptı. Türk öğrencilerle kaynaşan 8 öğrenci, Güzel Sanatlar Lisesi resim biriminin hazırladığı "Türk Ebru Sanatı" çalışması yaptı. Heyet, ayrıca Seyyid Bilal Türbesi'ni de ziyaret etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title