Haberler

Sinop'ta İsrail Protesto Edildi

İsrail’in Mescid-i Aksa’ya saldırıları, Sinop’ta protesto edildi.

İsrail'in Mescid-i Aksa'ya saldırıları, Sinop'ta protesto edildi.

İsrail askerleri tarafından Mescid-i Aksa'ya yapılan saldırıları protesto etmek amacıyla İHH öncülüğünde bir çok sivil toplum kuruluşunun katılımıyla Sinop'ta miting düzenlendi. Uğur Mumcu Meydanı'nda gerçekleştirilen mitinge çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve Sinoplular katıldı. Ellerindeki Türk ve Filistin bayraklarıyla alanı dolduran grup, sloganlarla İsrail'i protesto etti. Mitingde konuşan İHH Sinop Temsilcisi Sefa Yalın, Mescid-i Aksa ve Kudüs'ün özgürlüğün yeşerdiği alanlar olduğunu ifade ederek, "Siyonizm'in yıkılması ve yok olması insanlığın kurtuluşu için elzemdir. Sizler Mescid-i Aksa'yı yalnız bırakmadınız. Filistin'i kurtarmak mı istiyoruz? O zaman Siyonizm'i yıkacağız. Mescid-i Aksa'da namaz kılmak istiyorsak, Siyonist terör örgütünü Allah'ın izni ile yerle bir edeceğiz" dedi.

Mitinge katılan Gazeteci-Yazar Nevzat Çiçek de, İsrail'in asıl amacının Mescid-i Aksa'yı yıkmak ve ortadan kaldırmak olduğunu söyledi. Miting din görevlisi Engin Balcı'nın okuduğu dua ile son buldu. - SİNOP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Filistin İsrail Sinop Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (1)

LazolimobilWeb@haberler.com:

Israil cok utandi ve korktu zaten sinoptaki Israil tepkisine.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title