Haberler

Sinop Obm'de Tanıtım Toplantısı

Çevre ve Orman Bakanlığı Tarafından Tüm Yurtta Başlatılan ve 2008-2012 Yılları Arasını Kapsayan "Milli Ağaçlandırma Seferberliği" Konusunda Sinop'ta Tanıtım ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.

Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından tüm yurtta başlatılan ve 2008-2012 yılları arasını kapsayan "Milli Ağaçlandırma Seferberliği" konusunda Sinop'ta tanıtım ve değerlendirme toplantısı yapıldı. Sinop Orman Bölge Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen ve Ağaçlandırma ve Erozyon Kontrolü Genel Müdürlüğü tarafından 2004 yılında yayınlanan 17 Nolu Tamim ile, bu konuda hazırlanan yayın ve broşürlerin tanıtıldığı toplantıya Sinop Orman Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Sırrı Beşel, Kadastro Mülkiyet Şube Müdürü Hasan Buldu, Çevre ve Orman İl Müdürü Emin Karaman, Sinop Orman İşletme Müdürü Emin Şimdi, Müdür Yardımcısı Ahmet Ulukan ve Sinop Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı orman işletme şefleri katıldı. Orman Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Sırrı Beşel'in açılış konuşmasının ardından Çevre ve Orman İl Müdürü Emin Karaman tarafından yapılan sunumda, özel ağaçlandırmaların nasıl yapılacağı, fidan temini, verilecek krediler ve hibelerin nasıl ve ne şekilde olacağı, başvuruların yeri hakkında bilgi verdi. Kadastro Mülkiyet Şube Müdürü Hasan Buldu ise konuşmasında, özel ağaçlandırmaların nerelerde yapılabileceği, özel ağaçlandırmaya konu edilecek sahaların mülkiyet tespitlerinin nasıl yapılacağı, sahiplilik belgelerinin incelenmesi, sahipli ve sahipsiz yerler için yapılacak işlemler konularını anlattı.

(SÖ-SA) 23.02.2008 14:00 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title