Haberler

Sinop: Nükleer Santral İçin Yeni Liman ve Yollar Yapılacak

Sinop Vali Vekili Yılmaz Yolcu, Sinop'ta Kurulması Planlanan Nükleer Santral Öncesi, Sinop Büyük Liman Projesi'nin de Bir An Önce Hayata Geçirilmesi Gerektiğini Söyledi.

Sinop Vali Vekili Yılmaz Yolcu, Sinop'ta kurulması planlanan nükleer santral öncesi, Sinop Büyük Liman Projesi'nin de bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

2006 yılının son koordinasyon kurulu toplantısına başkanlık yapan Vali Vekili Yılmaz Yolcu, söz konusu nükleer santralin yapımı öncesi gerekli alt yapı ve ulaşım çalışmalarının da tamamlanması gerektiğini kaydetti. Santralin kurulması için çok büyük ve tonlarca ağırlığındaki parçaların Sinop'a getirileceğini belirten Yolcu, "Biliyorsunuz Sinop'a bir nükleer santral kurulması planlanıyor. Bunun için çok büyük bir liman projesinin hayata geçirilmesi gerekiyor. Şu anki limanlarımızın ve yollarımızın o büyük tesisin parçalarını taşıması mümkün değil. Bunun için yeni ve buna uygun limanlar yapmamız gerekiyor" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title