Haberler

Sinop: Ayancık Festivali Başlıyor

Sinop'un Ayancık İlçesi'nde bu yıl 18.'si düzenlenecek olan Kültür Keten ve Ahşap Festivali'nin hazırlıkları tamamlandı.

Sinop'un Ayancık İlçesi'nde bu yıl 18.'si düzenlenecek olan Kültür Keten ve Ahşap Festivali'nin hazırlıkları tamamlandı.

Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, 28-30 Temmuz 2006 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Ayancık Kültür Keten ve Ahşap Festivali ile ilçenin tanıtımına büyük ölçüde katkıda bulunmayı hedeflediklerini söyledi. Şu ana kadar ilçede çok sayıda etkinlik gerçekleştireceklerini belirten Ergun, "Festival programı kapsamında gerçekleştireceğimiz etkinlikler için de özel bir komisyon oluşturduk. Bu yıl 18.'si düzenlenecek festival kapsamında açık hava konseri ve yöresel el ürünleri satışının yapılacağı çeşitli faaliyetler gerçekleştireceğiz. Festivale katılan yerli ve yabancı konuklarımıza unutamayacakları bir festival programı yapmak için elimizden geleni yapacağız'' dedi.

Çok renkli etkinlikler hazırladıklarını ifade eden Ergün, yürüyüşle başlayacak festivalde halk oyunları gösterileri, oyun standları, Ahmet Yenilmez'in tek kişilik gösterisi ile Ayna Grubu, Nur Yoldaş ve Murat Başaran'ın konser vereceğini, ayrıca çeşitli etkinliklerin yanı sıra yöresel sergilerin yer alacağını bildirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title