Haberler

Sinop'a Huzurevi Yapılacak

Sinop Belediye Başkanı Zeki Yılmazer, '1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü' Nedeniyle Yaptığı Açıklamada, Sinop'ta Yaşlılar İçin 60 Kişilik 4 Katlı Modern Bir Tesisin Yapılacağı Müjdesini Verdi.

Sinop Belediye Başkanı Zeki Yılmazer, '1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü' nedeniyle yaptığı açıklamada, Sinop'ta yaşlılar için 60 kişilik 4 katlı modern bir tesisin yapılacağı müjdesini verdi.

Yaşlılara sevgi ve saygının önemine değinen ve onlar için yapılan yatırımların en kutsal çalışmaların başında geldiğini dile getiren Yılmazer, "Unutmamalıyız ki; bizim dışımızdakilerden sevgiye en çok muhtaç olanlar yaşlılarımızdır. Tıpkı bizim bir zamanlar onların sevgilerine muhtaç olduğumuz gibi. Yaşlılarımıza sevgimizi onların onuruna saygı duyarak gösterebiliriz" dedi.

Geçmişi olmayanın bugünü ve yarınının da olmayacağını dile getiren Yılmazer, bu nedenle yaşlıların geleceğini planlamanın en önemli stratejik hedefleri arasında yer aldığını belirterek, "Bu kapsamda Sinop'ta 30 bayan ve 30 erkek olmak üzere huzurevi yapılmasını planladık. Şu anda projemiz hazır. Yerimizde netlik kazandı. Gelincik Mahallesi'nde 4 katlı olarak yapacağımız modern tesiste yaşlılarımız için her şey düşünüldü. Tek ve çift kişilik odaları dışında sosyal alanları ile yaşlılarımız için nezih bir ortam meydana getireceğiz. Artık Sinop'taki yaşlı insanlarımız huzurevi noktasında başka yerlere gitmek zorunda kalmayacaklar" diye konuştu.

(SÖ-SA)

29.09.2007 16:03 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title