Haberler

Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyetinden Vali Köşger'e "Hoşgeldin" Ziyareti

Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel ve Yönetim Kurulu üyeleri Vali Yavuz Selim Köşger'i makamında ziyaret etti.

Demirel, Valiler Kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü görevinden Sinop Valiliği'ne atanan ve dün görevine başlayan Yavuz Selim Köşger'e kendi ve yönetim kurulu üyeleri adına "hoş geldiniz" diyerek yeni görevinde başarılar diledi.

Vali Köşger, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sinop'un henüz keşfedilmemiş bir yitik cennet olduğunu söyleyen Vali Köşger, "Halbuki Sinop turizm açısından çok önemli bir destinasyon olabilir. Burada sizin öneminiz devreye giriyor. Yerel ve ulusal medyada bunu çok iyi kullanabilirsek birlik, beraberlik içinde çok güzel bir tanıtım yapabilirsek Sinop'u altarnatif bir turizm destinasyonu olarak Türk ve uluslararası kamuoyunun zihnine nakşedebilirsek turizm öncelikli hizmetler sektörü olur" dedi.

Demirel, Vali Köşger'e Sinop basını olarak ilin gelişmesi ve geleceği ile ilgili her konuda kendilerinin yanında olacaklarını belirtti. - Sinop

Kaynak: AA / Yerel

İçişleri Bakanlığı Sinop Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title