Haberler
Güncelleme:

Sinirlerine hakim olamayan doktor, özel muayenehanesine bebeğini getiren babaya saldırdı

İzmir'de özel bir kliniğe çocuklarını götüren aile, doktora uyguladığı tedavinin bir işe yaramadığını söyledi. Bu sözler karşısında küfretmeye başladığı iddia edilen doktor, bebeğin babasının kendisini videoya almasıyla saldırmaya başladı. O anlar, babanın cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (251)

bilal kara:

bu ülkede doktorlar . . öğretmenler ve avukatlar kadar egosu yüksek. . kaprisli. . . burnu havada. . ukala ve bu dünyayı ben yarattım havasında olan başka meslek gurubu yoktur. . . . . . . . . .

111
57
yanıtYanıtla
bence:

millet vekilleri ve memurlarıda unutmuşsun.

yanıt17
yanıt4
ADAM:

Hepsini bir tutma

yanıt6
yanıt3
d:

bu mesleklere katılmıyorum başta millet vekilleri valilikler kaymakam belediye başkanı ve tüm kolluk küvetleri ipi göğüsler bence

yanıt12
yanıt2
Bozkurt:

Hepsi olmasa da bu şekilde olanlar cok. Sorun bizim milletde aslında. 70 li 80 li yıllarda cehaletin verdiği nedenlerden dolayı doktorları Cumhurbaşkanı ve öğretmenleri başbakan gibi karşısında ezik durdurdular ve bu pisikoloji halen insanların üstünde.bir milliyetci olarak bu memur işçi maaşı farkı bitmeden bunu üzerimizden atamayiz.Bence artık zenginlerin dediğini değilde millete bakmanın zamanı geldi. Bununla kastım su. Nezaman işçi maaşı 4500 civarı olursa ozaman eziklik cehalet biraz azalır cunku alim gücü cogalirve bu üstünlük duygusu da ortadan kalkar ve çocuklarını okutma sansi yukselirki buda gelecekte akıllı nesiller yaratır. 2800 lira ev kira tabikide ezik durursun paralilarin yanında. He birde bu meslek gurubunun kovulma derdi yok buda bir sorun. Tskler iyi günler herkeze

yanıt4
yanıt6
serkan:

bozkurt kardeş çok haklısın. . işçilerin maaşı 4500 tl den az olmayacak. . . . belirli özellikli işlerinde ona göre ücret alması şart. . . ve kaprisli mesleklere sahip kişilerinde ona göre kendine çeki düzen vermeli. . . . .

yanıt5
yanıt3
hakan yavaşş:

milletvekilleri. . valiler. . kaymakamlar. . . belediye başkanları . . bunların görevi meslek gurubuna girmez. . . . . . . cahillik diz boyu. . . . bilal kardeş çok haklı. . . . . . . . . . aynen katılıyorum. . . duygularımızın tercümanı olmuş

yanıt2
yanıt1
Cemal y:

Kameraya çekip adamı tahrik ediyor

27
70
yanıtYanıtla
Kamera:

Adam doktoru dövse daha mı iyi ? Kanıtlamak için çekmiş videoya.

yanıt14
yanıt6
Gül:

Madem begenmedin doktoru degisebilir . Ne hakki car video cekmesine? Saygisiz mal herif ancak sopadan anlar zaten

30
64
yanıtYanıtla
doktor:

zorunamı gitti efendi olacak doktorda olsa efendi olacak eşkiya olmayacak karısının yanında adama saldırmayacak tekde olsa saldırmayacak doktorsun kapını kapa otur

yanıt17
yanıt11
CAHİL:

Al bir cahil daha sana , çözüm doktoru değişmekmiş ve değişmedin mi sopa yemeği haketmiş diyor. . asıl seni bir güzel sopalıyıcan kı aklın başına gelsin.

yanıt11
yanıt6
Ela:

Kendi neyapti kimbilir Doktorda bi insan herkezin bi sabri var adami nasil cildirttilarsa olayin ic yüzünü bilmek gerek.

31
57
yanıtYanıtla
osmam:

ne demek a ne derse desin saldırmak ne dir lan. . .

yanıt13
yanıt7
SARI:

HER NE OLURSA OLSUN BİR DOKTORUN BU ŞEKİLDE TAVIR SERGİLEMESİ DOĞRU DEĞİL. . . . EĞER ORTADA BİR SIKINTI VARSA, DOKTOR HAKLI OLSA BİLE BU DURUMU BİR ŞEKİLDE YASAL YOLLARLA HALLEDEBİLİRDİ. SAĞLIKÇILARA ŞİDDETİ SONUNA KADAR KINIYORUM AMA BURADA HAKLI BİLE OLSA ŞİDDET UYGULAYAN SN DOKTORU DA KINIYORUM. . .

yanıt13
yanıt3
Güzel kızım ela:

bu şiiri sana insan piskolojisiyle alakalı olmadığı için yazıyorum. İnsan ne eylerse kendi eyler, Nedeni ne olaki olsun, Sadece kendine eyler.

yanıt3
yanıt1
Ahmet:

Şiddet içeren bir vidyo izliyorsun ve belki hak etmiştir diyorsun.( Hemde bir kadın olarak) Aman dikkat et ilerde kocanı çıldırtma mazallah sabrı biter seni döver filan haberlerde izlemeyelim seni

yanıt5
yanıt2
adil:

İç yüzünü bilmek gerk diyorsun iç yüzünü bilmeden hastayı suçluyorsun Ela doktorun yaptığı normal mi seni de mi dövsün ?

yanıt5
yanıt4
ESSE:

Kadına sağlık çalışanlarına ve her türlü şiddete hayır dediğimiz bir dünyada sizin gibi zihinsel gelişimini tamamlayamamışlar oldukça bu toplum gelişemeyecek

yanıt7
yanıt2
HAKLI:

Aynısını hasta yapınca pörtlemiycekler ozaman.

yanıt4
yanıt5
Ali bey:

İşte şımarttığınız sağlıkçılar•• daha neleri var yaşlıları azarlayan, daha odasına adım ataratmaz kapris yapanlar, karşısındakini küçük görenler, doktorum diye kendini bişey zannedenn pratisyenler. . . .

70
16
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Doktorum diye kendini bişey zanneden pratisyen ne demek? Olsana bir pratisyen doktor görelim . Doktorun hammaddesi pratisyendir. Önce iyi bir pratisyen doktor olursun sonra istersen uzman olursun. Her fırsatta doktor düşmanlığı yapmaya gerek yok. Saygısız herif.

yanıt18
yanıt34
bakhele:

kedi ulaşamadığı ciğere mırdar dermiş :D pratisyen ol da görelim yavru kuş :d

yanıt12
yanıt28
CAHİL AVCISI:

TÜM ZEKANLA ÖMRÜN BOYUNCA UĞRAŞ BAKALIM . . PRATİSYEN DOKTOR OLABİLECEK ZEKAN VARMI?

yanıt13
yanıt28
took:

buyur işte bir artis doktorda burda hemen kendini göstermis asıl saygısız HERİF sensin kimsenin yorumunu sabote etmeye hakkın yok SAYGISIZ HERİF

yanıt16
yanıt9
CAHİL AVCISI:

MADEM DOKTORU BEĞENMEDİN NEDEN TEKRAR AYNI DOKTORA GİDİYORSUN. . SONUNDA ÖZEL MUAYENEHANESİNE GİDİYORSUN. . DOKTORA SAYGISZLIK YAPARSAN ELBET F-DOKTOR DA SANA HADDİNİ BİLDİRECEK. .

yanıt6
yanıt19
aleni:

kaçın kaçın buraya da gelmiş; doktor olmuş da insan kalamamış yaratıklar. . .

yanıt15
yanıt5
EDA:

Doktor olun tamam da adamlığı da öğrenin karşındaki insan o gözle bakın kibiri bırakın

yanıt16
yanıt3
DOGAN:

Çok var dr olup kendini tanrı sanan

yanıt18
yanıt4
Ali bey:

Saygısız herif sensin terbiyesiz. Önce yazanı tanıda konuş. Ulaşamadığımı ciğer mi sanıyorsunuz kendinizi. Ben tıp geldiği halde bünyem kaldırmadığı için elektrik elektronik mühendisliği yazmış bir insanım hadsiz. Daha geçen corona süphesi ile doktora gittiğimde ateşimi düşürmek için bilgilerimi aldı senin gibi bir pratisyen cahil. Girişte memur alerjim olan ilaçları bilgisqyara not ettiği halde görememiş sonra koşarak geldi tam serum takılacakken iptal o hastanın alerjisi varmış dedi.

yanıt6
yanıt2
Alibey:

Neyse başka serum takıldı. Bu sefer baktı ateşimi düşüremiyo telefonla uzmanları arayıp soruyo. Senin gibi ateşi bile düşüremeyen, masa başında her gelen hastaya sadece ilaç yazıp gönderen pratisyenler kendinizi çok mu zeki sanıyosun. Kaprisli egolu hasta insanlar

yanıt6
yanıt2
mERT:

Her meslek gibi bununda bir standardı kalitesi olmak zorunda yüz görümlüğü için bile 150 200 Tl hizmeti aldıktan sonra afillenip ben yapamadım başka kapıya diyemezsin yada olmuyor diyemezsin başka bir doktora ücretini iade edip yönlendirmek zorundasın seve seve gocuna gocuna değil adamlık yapıp el kadar bebeği mağdur etmeyeceksin. Milyonluk sermaye yatırıp çuvalla para kazanıp ile milyonlara rezil olmayacaksın.

yanıt2
yanıt0
Kırık kalp:

Kim bilir doktor o raddeye gelene kadar neler yaşadı

27
53
yanıtYanıtla
çatlak beyin:

çok basit eğitim almamış, adabı muaşeretten bi haber, yıllarca okudu, çalıştı. ilk önce insan olduğu unuttu ve böyle yaşadı. yakın çevresin de onu fivarunlaştırdı. dr geldi, dr gitti, dr şöyle iyi, dr böyle iyi sonra da böyle hastalıklı bir ruha büründü.

yanıt0
yanıt1
hm:

doktorların geneli böyle

60
17
yanıtYanıtla
KAVRUK:

DOKTORA SAYGI DUYMAYAN ÇOK KİŞİ VAR, BENİM COÇUĞUMDA BİR DOKTOR, ALLAH ONLARA ZULM EDENLERİ DOKTORSUZ BIRAKSIN. . . TEK DUAM BU. . . BU KADAR BİR MESLEGİN ÜZERİNE GİDİLMEZ. . . BİR SÜRÜDE DOKTORLAR BOYLE DIYE DESTEK OLANLAR OLMUŞ, ACABA SIZ NASILSINIZ DURUP DUSUNUP SORDUNMU KENDINE, BEN DOKTORU BU DURUMA GETIRENI YAZIK KINIYORUM. . .

18
56
yanıtYanıtla
kavrul:

Allah seni çocuksun bıraksın densiz. . .

yanıt16
yanıt14
TAKUT:

Dr lardaki kibir kimsede yok hastayı azarlar adam yerine koymaz çok ders çalıştırıp dr yapana kadar iyi bir terbiye verilmeli

yanıt28
yanıt12
tugay:

olayı komple görmek lazım. . ne dedi ne yaptı da doktora bu kadar tahrik etti Allah bilir, olayın en sonunda telefonu çıkarıp video çekmesi kimseyi haklı çıkarmaz bence.

51
22
yanıtYanıtla
EMPATİ:

Kullandığınız cümleleri vatandaş içinde dersek. . . . şiddet meşru hale gelir.

yanıt10
yanıt2
tugay:

ben doktor doğru yapmış demiyorum. . olayı komple bilmeden, en sonunda çekilmiş videoya bakıp birisini suçlamak doğru değil diyorum. .

yanıt11
yanıt6
ALAY:

KEŞKE SAĞLIKÇILARA YAPILAN ŞİDDET OLAYLARINDA DA BÖYLE BİR YORUM YAPILSA.

yanıt2
yanıt4
ADALET:

DOKTORLARA O KADAR HAK TANINMIŞKİ HASTANEYE GİDİPTE ŞİFA BULUP DÖNENLERİN SAYISI ÇOK ÇOK AZ. BU ÜLKEDE HASTA ÖİÜMLERİ ARAŞTIRILIYORMU? DOKTORLAR KENDİLERİNE VERİLEN AŞIRI YETKİ SAYESİNDE YASAL CELLATLAR OLMUŞLAR. ONLARIN TEK İNANDIKLARI ŞEY P A R A BAŞKA DEĞERLERİ YOK ONLARIN.

49
20
yanıtYanıtla
HASAN:

Kardeş sen neyin kafasını yaşıyon be söyle de biz de kullanak

yanıt0
yanıt4
Nilay:

Sende doktor olabilseydin keşke ama olamamişın ondan bukadar batıyo doktorlar sana herkese nasip olmuyi işte doktor olmak üzülme bu kadar

yanıt2
yanıt3
kim o:

hastaneye gitmek zorunda degilsin. begenmiyorsan doktorlari kendi tedavini kendin yaparsin

yanıt3
yanıt1
ADAM:

Doktora ne dedi ne yaptı da sinirlendirdi acaba. Ben hiç durup dururken hastasına saldıran doktor görmedim. Genelde hastalar saldırıyor bu ülkede.

29
36
yanıtYanıtla
ferhat öz:

ya bırak allah aşkına. . . bir polis. . jandarma. . zabıta yapsa kıyamet koparır insanlar. . . . !!!!!!!!! aa memur vatandaşa saldırdı dersiniz. . . . . . . . . !!!! doktora gelince kim bilir ne dedi vatandaş. . . . . . polisi zabıtası küfür yer. . hakaret yer fiziki saldırıya uğrar gıkınız çıkmaz. . . . bırakın bu ayakları

yanıt16
yanıt9
doktor:

doktorların yüzde dokdan sekizi böyle

48
17
yanıtYanıtla
fatih:

O doktor adamına denk gelmemiş.

44
20
yanıtYanıtla
ADAM:

AHAHAH klavye delikanlısı seni bir elime geçirsem 7 sülalen gelse alamaz elimden yürü erkek güzeli

yanıt3
yanıt10
ADAM OLMAYAN ADAMA ...:

Ben gebzedeyim Adam. Mustafa ismim gel seni adam edeyim

yanıt2
yanıt1
bilal:

sarı çizmeli mehmet ağa

yanıt2
yanıt0
rumuz:

pandemide canla başla çalışan sağlık çalışanına bir sey demiyorum. buna benzer doktorlar pandemi zamanında doktorluk vazifesini yapmıyor. randevulu olarak doktora gidiyorsun doktor hastayı kapıdan içeri almadan soru sorarak ilaç yazıyor ve başından sağıyor. Özellikle bu pandemi döneminde çokca yaşanmaya başladı. birde muayehane sıran gelmiş senden başka kimse yok keyfii olarak hastayı bekletme içeride muhabbet çay kahve , sekreteri desen eline almış bir örgü kazak örüyor. dışarıdaki hasta öldümü diye

46
16
yanıtYanıtla
XXX:

DOKTORUN ÇOKTA UMURUNDA. TABİ BÜTÜN DOKTORLAR İÇİN DEMİYORUM. HERKES ÜZERİNE ALINMASIN. YARASI OLAN GOCUNUR

yanıt4
yanıt4
ADANALI:

doktor kendini bu toplumdan ayrı bir yere koyamaz, kimse kimseden üstün değildir!

52
10
yanıtYanıtla
mehmet:

doktoru bu hale nasıl getirdi onuda bilmek lazım. Kamera kaydından öncesinide seyretmek lazım.

27
34
yanıtYanıtla
doktor:

Tüm ülkenin birlik olduğu iki durum var 1 Milli takım maçları 2 Doktor nefreti

33
26
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Bunun neresi doktor nefreti. Tedavi uygulamış ve sonuç alınamamış. Bunun üzerine tekrardan doktora gidiyor ve olay ortada. Doktor olarak meslektaşını savunabilirsin de insan olarak haklının yanında olacaksın. İşte sizin zihniyetinizdeki insanlar yüzünden insanlar doktorlara karşı önyargılı. Allahtan gerçekten hakkaniyetli doktorlar var da onlarla sizleri ayırt ederek hem sevgi hem de saygı duyuyoruz.

yanıt13
yanıt5
VATANDAŞ:

Doktor olunca insan olduğunuzu unutmasanız birlik için 3. durum oluşacaktır.

yanıt7
yanıt6
serap:

çünkü doktorlar kaprisli ve burnu havada. . . . . . hak ediyorlar nefreti. .

yanıt15
yanıt12
ESCOBAR:

bu haberde bile mağdur rolü oynamaktan vazgeçin be. adama çocuğunun eşinin yanında saldıran DOKTOR ona rağmen mağdurum da mağdurum diyorsunuz.

yanıt8
yanıt7
vatandaş:

ezilen hep vatandaş bazısıyla konuşulmuyor bile özellikle devlet hastanelerinde adama soru bile soramıyorsun

51
8
yanıtYanıtla
uzak yıldız:

siz bu doktorları çok şişirdiniz.

43
15
yanıtYanıtla
bülent KALKAN:

PARA İÇİN İNSANLARIN SAĞLIYLA OYNAYAN, AMELYAT OLMAMASI GEREKİRKEN PARA İÇİN AMELYAT EDEN NE KADAR DOKTOR VARSA RABBİM PERİŞAN ETTSİN, O ALDIĞI PARALARI YİYEMEDEN GEBERSİN, VE RABBİM O PARALARI AİLESİNE DE YEDİRTMESİN. AYRICA ÖZEL HASTANELERDE DEVLEDİ ZARARA SOKAN NEKADAR DOKTOR VE ÖZEL HASTANE SAHİPLERİ İÇİNDE GEÇERLİDİR.

49
7
yanıtYanıtla
şampiyon BEŞİKTAŞ...:

AMİN

yanıt3
yanıt1
ALİ VELİ:

AMİN DİYOR VE DEVLETİ ZARARA UĞRATAN BAŞKA HANGİ KİŞİ VARSA MEMUR, İŞCİ, MİLLET VEKİLİ, BAKAN, ESNAF, EMEKLİ VS ONLAR İÇİNDE DİLİYORUM.

yanıt2
yanıt0
XYZ:

Ondan Sonra sağlıkçılara şiddet derler, bu magandanın yaptığı nolacak

42
14
yanıtYanıtla
EVO20:

Kim bilir adama ne yaptı da sinirlerini bozdu Allah bilir!

27
28
yanıtYanıtla
vogue:

KESİN DOKTOR HAKLIDIR. . . . . . NE ZAMAN VATANDAŞ HAKLI OLDU Kİ. . . . . . . . . . . .

39
14
yanıtYanıtla
fb:

eveeeetttt hadi bakalım yargı ne yapıcak bu doktora bide onu görelim

46
5
yanıtYanıtla
wd:

Yargı senin takımına ne yaptıysa bunada onu yapar merak etme. Adalet ???

yanıt5
yanıt8
kayserili ülkü süslü:

kimbilir ne yaptında delirttin doktoru? doktor bu, yıllarca eğitim öğrenim görmüş zeki insan. eğitimli insanlar cahil insanlar gibi sonunu düşünmeden hareket etmezler. cezaevlerine bak, alt sınıf eğitimsizlerle doludur. çünkü cahil anlık karar verir hayatını yakar.

21
29
yanıtYanıtla
selçuklu:

Doktor suçlu olamazmı hemen vatandaş suçlu diyorsun. öğrenem görmüş bide zeki biri olduğunu söylüyorsun karşıdaki cahil ozaman senin zekiliğin nerede kaldı çahilin tuzağına düşüyorsun boş avam takımı

yanıt10
yanıt10
GAZİ:

Doktorlar çok kibirli burnundan kıl aldırmıyor karşısındakini insan yerine koymuyor

yanıt4
yanıt3
Retorik:

Ülkemizde daha çok sağlık çalışanına şiddet uygulandığı yazılıp çiziliyor. Evet doğrudur, sağlık çalışanlarına şiddet uygulanıyor ve bunu şiddetle kınıyoruz. Ama şunun da bilinmesi lazım ki kimi sağlık çalışanları da biz normal vatandaşlara insan gibi muamele etmiyorlar. Şiddet uygulayan vatandaş da sağlık çalışanı da umarım azalır. . .

43
6
yanıtYanıtla
vanlı:

kibrin kulu olmuş zavalı çoğu doktor böyle

40
9
yanıtYanıtla
ümmetinin lideri:

6 yıl okuyunca kafalar yanıyor. Tek bir doktor bile mesleğini sevdiği için doktor olmamıştır. maaş ve iş garantisi için doktor olmuştur. hayatta sevmediğim üç meslek polis öğretmen ve doktor. düşünün bu üçünün de aurası çok gıcıktır :-D

14
34
yanıtYanıtla
NO BODY:

Ne enteresan bir rastlantı terör örgütleri ve onun sempatizanı teröristler de bu üç mesleği sevmezler AYNI SENİN GİBİ !!!!

yanıt13
yanıt6
lidere cevap:

neden sen seni okutan öğretmenini sevmiyor musun polisi bilmem ama anneden sonra bize iyiliği öğreten öğretmenlerdir

yanıt5
yanıt6
DOKTOR:

DOKTORLAR EGOLARI TAVAN YAPAN İNSANLAR HEPSİ AYNI DEFALARCA KEZ BU EGOLARI YÜZÜNDEN BU DIŞLAMALARI İNSAN DIŞI TAVIRLARI İNSANI ÇİLEDEN ÇIKARTIYOR AMA TÜM MEDYADA ONLARI ÖVÜYOR

39
9
yanıtYanıtla
cengiz alp:

Aynısını yaşadım, bir doktor beni, eşimi ve 3 yaşındaki oğlumu sağlık ocağından kovdu, bana küfür ve hakaret etti. Ne oldu? Hakim kayıtsız şartsız bana 4 lira cezayı kilitledi. Doktorlar her zaman haklı kabul ediliyor. Hakkımı ne hekime ne de hakime helal etmiyorum.

42
5
yanıtYanıtla
Levent Eda:

Ben çocuğumu bu doktora götürüyorum. Allah razı olsun tedavi iyi sonuç verdi. Hep söylediği; benim dediklerimi uygulayın bir ilacın saatini bile atlamayın yoksa tedavi sonuç vermez. Hep başa döneriz dediSakin bir kişiliği var, Şeker gibi Nasıl oldu da bu adamı bu kadar sinirlendirdi acaba

14
31
yanıtYanıtla
DOKTORUN KENDİSİ:

Dr sen yazdın değil mi bunu sahte hesapla :))

yanıt31
yanıt7
Levent Eda:

Doktor degil ben yazdım Levent kızımın adı Eda bilip bilmeden boş konuşmayalım tribün degil burası

yanıt0
yanıt1
cukentay:

işte gerçek türk doktoru, bizim bildiğimiz doktorluk bu, korona sürecinde görevlerini yaptılar diye kahraman kahraman diye dilinizden düşürmediğiniz doktorların gerçek yüzü böyle. doktora gidipte ben fırça yemedim diyen varmı.

36
9
yanıtYanıtla
Sam:

Ne yapmis adam kavga etmis.. sen hic etmedin mi cuketay.. hirsizlik mi yapmis cinayet mi islemis.. olayi bilmeden yaptigin su yorum ve aldigin veballer sana yeter cuketay..

yanıt1
yanıt0
istanbul:

Zaten hastalara bakmıyorlar, bide dayak atsınlar da tam olsun.

27
18
yanıtYanıtla
hüseyin:

Kolay Kolay bir insan o kadar, saldıracak kadar sinirlenmez. Kim bilir baba ne demiş veya nasıl hareket ve hakaretlerde bulunmuşta doktor öyle saldırıyor

21
24
yanıtYanıtla
oguz:

senin gibiler oldukça biz bu durumlara daha cok maruz kalırız

yanıt13
yanıt9
serap:

zabıta veya polis görevini yaparken karşısındakine saldırdığında bunları diyebiliyor musunuz. . . . . kim bilir memurun karşısındaki neler dedi de böyle davranıyor memur diyebiliyor musun hüseyin efendiiiiiiiiiii. .

yanıt3
yanıt1
TATO:

BU GÖRÜNTÜLER OLMASA BU DOKTORUN DAYAK YEDİĞİNİ DUYSAK 3 GÜN EYLEM OLURDU SAĞLIKTA ŞİDDETE SON DİYE. BU TOMBİK DOKTOR ADAMINA DENK GELMEMİŞ YOKSA ELİNE VERİRLERDİ DİŞLERİNİ

36
8
yanıtYanıtla
Sam:

Eylem olsa nolurdu ne cikardi.. senin gibiler eylemden anlar mi ki.. otur makarnani ye sen bosver..

yanıt0
yanıt0
Onur:

Ben cocugumu getirsem bu sekilde saldirsan son saldirisin olurdu

35
8
yanıtYanıtla
HAKLI:

Tam tersi olsa vay ki vay.

36
7
yanıtYanıtla
agc:

Her gün kaç tane oluyor körmüsün ?

yanıt4
yanıt3
oguz:

iyisini tenzih ederek söylüyorum bir cok saglık çalışanına bir tek kelime edemiyorsun insanı cocuk azarlar gibi bozup atıyorlar

39
3
yanıtYanıtla
murat:

iyilerine can kurban onların hakkı ödenmez. ama konumları gereği vatandaşı aşağılayan hemşeriden doktoruna kadar çok cahil sağlıkçı var.

yanıt10
yanıt1
vatandaş:

isterse en kral doktor olsun alın diplomasını elinden olsun bitsin İZMİRİM

29
12
yanıtYanıtla
MUTLU:

ELİNE TELEFON ALAN DEDEKTİF OLMUŞ KIMIN HAKLI OLDUFUNU ANŞAMAK İÇİN OLAYI DİNLEMEK GEREKİR.

26
15
yanıtYanıtla
Mutluya cevap:

Daha olayın neresini dinleyeceksin, hayvan gibi saldırmanın savunmasımı olur. Kamera varda hersey ortaya çıkıyor.

yanıt4
yanıt1
sem:

kendini tanrı zanneden ve kanunlar tarafından sorgusuz korunan vandan doktorlara artık dur denmeli. toplumun sinir uçları ile oynuyorlar. şimdi birde korona çıktı sanki dünyayı kurtarmış havasındalar. ne kahramanlar var kafasını yerden kaldırmıyor.

32
8
yanıtYanıtla
Geredeli:

Gelde böylelerini dövme...

28
12
yanıtYanıtla
gökhan:

Ne doktoru maganda tabi

31
8
yanıtYanıtla
hımmm:

doktor hatalı. benim babam da doktordu. hiç böyle bir şey yaşanmadı. çocuk iyi olmayacak doktora yeniden gelecek babam üzülürdü. elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışırdı. bu adam baya saldırgan.

36
3
yanıtYanıtla
selçuklu:

hakkını arasan suç aramasan hakarete uğruyorsun. yorumlarda bile vatandaş hemen suçlu

32
6
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

Okuyup doktor olmuş ama adam olamamış.

20
18
yanıtYanıtla
dfgdsgsdg:

sağlıkta dayak hak eden çok kişi var şiddete hyır ama kimse durduk yere kımseye dövmez

26
11
yanıtYanıtla
aa:

meslekten men edılmelı. .

26
11
yanıtYanıtla
HAKAN:

Doktorsa haklıdır. . . Hasta da kim oluyor. . . Sağlıkçıların(insan olan sağlık çalışanlarını ve hastaları tenzih ederim) dokunulmazlığı var. . . (!) İlgili bakanlar ilk önce insan dese sorun olmayacak. . . Hasta hakları varmışşş Doktora bu ilacı neden bana verdiniz diye soruyorsun, anlatsam anlayacak mısın gibi bir tavırla; ''sen kullan yine gel. . . . '' Allah işini hakkıyla yapmayanlardan korusun. . . .

25
11
yanıtYanıtla
BURASI NERESİ:

KARDEŞ BEE. YORUMUNU 3 , 4 SEFER OKUDUM BEYNİM YANDI BEE. SONRASINDA BANA BİR KAL GELDİ SORMA. YAZIDAKİ KELİMELER BANA BEN KELİMELERE BAKIP , BAKIP DURDUK. SAHİİ YORUMUNDA SEN NE DEDİN YAA.

yanıt7
yanıt5
TÜRK:

SONRA DOKTORLAR NEDEN ÖLDÜRÜLÜYOR HAK EDİLEN HERKES ÖLÜM KÜKAFATTIR.

18
18
yanıtYanıtla
1 2 3 4
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title